Ajankohtaista

< Takaisin

Wanted: digitaalisten sisältöjen ja palveluiden asiantuntija

Haettavana digitaalisten sisältöjen ja palveluiden asiantuntijan tehtävä Luuppiin,
haku avoinna 26.3.2021 asti

Museo- ja tiedekeskus Luupin tavoitteena on toimia tuottajana ja välittäjänä uudenlaisille taidetta, tiedettä ja teknologiaa yhdistäville projekteille, joita voivat olla esimerkiksi immersiiviset digitaaliset teokset ja installaatiot, historian elävöittäminen sekä erilaiset verkkomateriaalit ja -sovellukset.

Haemme nyt idearikkaaseen työyhteisöömme digitaalisten palveluiden kehittämistyöhön asiantuntijaa, joka on perehtynyt uusiin, vuorovaikutteisiin esitysteknologioihin ja verkkosisältöjen tuottamiseen.

Asiantuntijana työskentelet yhdessä Luupin näyttelysuunnittelijoiden, tutkijoiden ja pedagogien kanssa. Projekteissa usein mukana on eri alojen yhteistyökumppaneita, kuten oppilaitokset, tieteen ja taiteen tekijät sekä kansainväliset kumppanit. Oman alasi erikoisosaajana tehtäviisi kuuluvat myös digitalisaatioon liittyvien rahoitushakujen valmistelussa mukana oleminen sekä toimiminen Luupin yhteyshenkilönä digitalisaation liittyvissä asioissa.

Hahmotat digitalisaation mahdollisuudet kokoelmien, tietovarantojen ja palvelujen saavutettavuuden kehittämisessä ja osaat tuoda ne käytännön työhön.

Toivomme, että sinulla on alan koulutuksen lisäksi kokemusta AR/VR/MR/XR-teknologioista, 3D-mallinnuksesta, animoinnista, kuva-/videoeditoinnista.

Työssä tarvitset asiakaslähtöistä asennetta, ideointi- ja yhteistyökykyä sekä projektinhallintataitoja ja hyvää organisointikykyä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme monipuolista kokemusta ja käytännön osaamista digitaalisten sisältöjen tuottamisesta.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2704/2021.

Hakemukset on toimitettava 26.3.2021 klo 15.00 mennessä. Hae paikkaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat 15.3.2021 lähtien:
Yleisötyönjohtaja Anna-Riikka Hirvonen, p. 044 703 7451, anna-riikka.hirvonen@ouka.fi
Tutkija-valokuvaaja Mika Friman, p. 044 7037460, mika.x.friman@ouka.fi

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

 

Siirry Luupin Facebook-sivulle

 

 

 

Siirry Luupin instagram-sivulle

 

 

Siirry Luupin Twitter-sivulle

 

 

Siirry Luupin YouTube-sivulle

 

 

Siirry Luupin blogiin