Tilat

Miltä kuulostaisi kokous taiteen, tieteen tai historian ympäröimänä? Oulun taidemuseosta ja Tiedekeskus Tietomaasta löytyy persoonallisia kokoustiloja aivan keskustan tuntumasta, Myllytullista. Vanha tehdasmiljöö, taideteokset ja Tietomaa 3D-jättielokuvateattereineen luovat puitteet virkistävän erilaisille kokouksille, koulutuksille, seminaareille, sekä henkilöstö- ja asiakastilaisuuksille.

Monipuoliset tilamme taipuvat erinomaisesti myös erityyppisten juhlien, kuten pikkujoulujen, sekä  virkistyspäivien, yritysten perhepäivien ja illanviettojen järjestämiseen. Meille on tärkeää pitää erityisen hyvää huolta asiakkaistamme. Kokousemäntä ja salin tekniikkavastaava ovat paikalla koko tilaisuutenne ajan. Voitte itse keskittyä olennaisimpaan eli asiakkaisiinne ja sanomaanne!

Tiedekeskus Tietomaan aulakahvilassa toimiva ravintola järjestää maistuvat tarjoilut kaikentyyppisiin tilaisuuksiin. Ravintolassamme on A-oikeudet.

Pyydä tarjous: 044 703 1335, myynti.luuppi(at)ouka.fi

Kierikkikeskuksen tarjouspyynnöt: 050 410 7309, asiakaspalvelu(at)kierikki.fi

MERIMIEHENKOTIMUSEO

Juhla- ja kokoustila

Keskustan tuntumassa idyllisessä Pikisaaressa Merimiehenkotimuseon uusi juhla-kokoustila tarjoaa upeat, omintakeiset puitteet maksimissaan 12 hengen tilaisuuksiin. Tila sopii erinomaisesti esimerkiksi pieniin kokouksiin, tiimipäiviin ja perhejuhliin, kuten syntymäpäiviin, kihlajaisiin ja kastejuhliin.

Herkulliset tarjoilut voitte tilata valmiiksi odottamaan vieraitanne. Koe Oulun vanhimman puutalon ihanaa tunnelmaa ja historian havinaa. Hirsitalo on rakennettu 1737 ja on nyt läpikäynyt perusteellisen remontin. Tilaisuutenne yhteydessä voitte myöskin tutustua merenkulkuun, merimiesten perheiden arkeen ja Pikisaaren historiaan.

Tila sopii hyvin päivä- ja iltatilaisuuksiin.

Kysy vapaita ajankohtia ja pyydä tarjous myyntipalvelustamme, p. 044 703 1335 tai myynti.luuppi@ouka.fi

KIERIKKI

Auditorio

Yli-Iissä, noin 60 kilometriä Oulusta sijaitseva Kierikkikeskus on yhdistelmä arkeologista museota, modernia hirsiarkkitehtuuria ja kaunista luontoa. Kierikkikeskuksen 100-paikkainen auditorio ja ravintola sekä pihapiirissä sijaitseva hotelli muodostavat täyden palvelun kokous- ja koulutuspaketin, johon on helppo yhdistää virikettä näyttelytiloissa sekä kesäisin läheisessä kivikauden kylässä. Auditorio tarjoaa ainutlaatuiset puitteet esimerkiksi asiakas- tai henkilöstötilaisuuksille, kokoukselle tai koulutukselle. Hotellin palveluihin kuuluu myös kaksi kabinettia, jotka sopivat erinomaisesti pienempien, vapaamuotoisten kokousten pitoon. 

 

TIETOMAA

Auditorio

Tietomaan auditorio on loistava paikka kokouksille ja koulutuksille Oulun keskustan tuntumassa. 210-paikkainen auditorio, yksi Suomen suurimpia valkokankaita ja tasokas kokoustekniikka mahdollistavat monipuolisen tilaisuuksien järjestämisen. Ajatuksia virkistämään voi kokouksiin yhdistää myös tarjoilut, elokuvanäytöksen sekä muita tiedekeskuksen aktiviteetteja.

Tekniset tiedot: Suomen kolmanneksi suurin valkokangas (16 x 12 m), suuritehoinen videoprojektori, tehopiirtoheitin, DVD/Blu-ray-soitin, kolme langatonta mikrofonia, diaprojektori, fläppitaulu, 5.1-audiojärjestelmä, WLAN-internetyhteys asiakkaan omalla tietokoneella ja kokousemännän ja tekniikkahenkilön palvelut.

 

KIERIKKI

Iijoki-kabinetti

Kierikkikeskuksen päärakennuksen ravintolan vieressä on 10 hengen erillinen Iijoki-kabinetti, joka toimii myös hyvänä pienryhmätilana esimerkiksi seminaarin yhteydessä.      

TURKANSAARI

Ylikärpän talo

Luonnonläheinen ja vehreä Turkansaari sopii hyvin vapaamuotoisten kokousten ja koulutusten järjestämiseen kesäaikaan kaukana kaupunkihälystä. Perinteikäs Ylikärpän talon pirtti pitkine pirtin pöytineen ja penkkeineen luo rennon ja lämpimän tunnelman silloin, kun kokoukset eivät vaadi kongressitekniikkaa ja halutaan kokoustaa rauhallisessa ympäristössä lintujen liverrystä kuunnellen. Ylikärpän talosta löytyy myös catering-palvelu, joten ruoka- ja kahvitarjoiluiden hoitaminen onnistuu tilavarauksen yhteydessä.

 

TAIDEMUSEO

Satula

Upean Ainolanpuiston kupeessa, keskustan tuntumassa sijaitseva Oulun taidemuseo on näyttävä ympäristö kokousten, koulutusten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Kokoustila Satula sijaitsee museon ensimmäisessä kerroksessa. Kokousten yhteyteen on mahdollisuus varata tarjoilut, sekä yhdistää oma tai opastettu kierros museon näyttelyissä. Myös taidemuseon näyttelysaleja voi vuokrata erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen jopa 500 hengelle.

 

TIETOMAA

Mediatila

Tila sopii hyvin esimerkiksi pienten kokousten ja koulutusten järjestämiseen. Asiakaspaikat 10 hengelle. Käytössänne on nykyaikainen esitystekniikka, maistuvat kokoustarjoilut ja kokousemännän tai – isännän palvelut.

 

TIETOMAA

Torni

Vietä ikimuistoiset juhlat tai yrityksesi tai kaveriporukkasi kokoontuminen Oulun kattojen yllä Tietomaan tornissa. Nauti vanhasta, rustiikkisesta nahkatehtaan tunnelmasta sekä hyvästä ruuasta ja juomasta. Tilassa on istumapaikat 24 hengelle. Coctail-tyyppiset tilaisuudet on mahdollista järjestää 50 hengelle. Meillä on A-oikeudet.

 

KIERIKKI

Ravintola

Jätä kaupungin vilinä taaksesi. Järjestä tilaisuutesi tai juhlasi ihanan luonnonrauhan ympäröimässä Kierikissä. Uniikki ravintola hirsiseinineen tarjoaa upeat puitteet vaikkapa illanviettojen tai pikkujoulujen ja syntymäpäivien järjestämiseen. Ravintolassa on asiakaspaikat 80 hengelle ja kesällä on käytettävissä lisäksi ulkoterassilla 24 asiakaspaikkaa. Tilaisuuteen on helppo sisällyttää opastus ainutlaatuiseen Iijoen rannalla sijaitsevaan Kivikauden kylään tai arkeologiseen näyttelyyn, jossa opas kertoo ryhmälle kivikauden ihmisten elämästä.

 

TIETOMAA

Tiedeluokka

Tiedekeskus Tietomaan persoonallinen Tiedeluokka soveltuu erinomaisesti pienien kokousten, koulutusten tai tiedotustilaisuuksien järjestämiseen.  Luokkamuodossa tilaa mukavasti 24 henkilölle ja kokousmuodossa 16 henkilölle.