Tilat ja kokouspalvelut

 

Miltä kuulostaisi kokous taiteen, tieteen tai historian ympäröimänä? Oulun taidemuseosta ja Tiedekeskus Tietomaasta löytyy persoonallisia kokoustiloja aivan keskustan tuntumasta, Myllytullista. Vanha tehdasmiljöö, taideteokset ja Tietomaa 3D-jättielokuvateattereineen luovat puitteet virkistävän erilaisille kokouksille, koulutuksille, seminaareille, sekä henkilöstö- ja asiakastilaisuuksille. Tiloja on varattavissa myös Pikisaaressa sijaitsevasta Merimiehenkotimuseosta sekä Turkansaaren ulkomuseosta ja Yli-Iin Kierikkikeskuksesta.

Monipuoliset tilamme taipuvat erinomaisesti myös erityyppisten juhlien, kuten pikkujoulujen, virkistyspäivien, yritysten perhepäivien ja illanviettojen järjestämiseen. Meille on tärkeää pitää erityisen hyvää huolta asiakkaistamme. Asiakaspalvelu ja tekniikkavastaava ovat paikalla koko tilaisuutenne ajan. Voitte itse keskittyä olennaisimpaan, eli asiakkaisiinne, läheisiinne ja sanomaanne!

Tiedekeskus Tietomaan aulakahvilassa toimiva ravintola järjestää maistuvat tarjoilut kaikentyyppisiin tilaisuuksiin.

Katso Luupin tilaesittelyvideo.

Oulun taidemuseon juhla- ja kokoustila Satulan tarjouspyynnöt: 044 703 7471, info.taidemuseo(at)ouka.fi
Merimiehenkotimuseon varaukset (ryhmät, opastukset, kokoukset, juhlat):  Milja Häll, 044 703 7479, milja.hall(at)ouka.fi

Turkansaaren Ylikärpän talon varaukset ja tarjoilujen tilaukset: Inkeri Aitto-oja, 040 716 3332.
Kierikkikeskuksen tarjouspyynnöt: 050 410 7309, asiakaspalvelu(at)kierikki.fi

MERIMIEHENKOTIMUSEO

KIERIKKI

TAIDEMUSEO

KIERIKKI

TURKANSAARI

KIERIKKI