Luupin Myllytullin vierailukohteet on suljettu 1.–18.12.

Museo- ja tiedekeskus Luupin Myllytullin vierailukohteet eli Tiedekeskus Tietomaa, Oulun taidemuseo ja Pohjois-Pohjanmaan museo on suljettuna 1.–18.12.2020 koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Pidetään huolta toisistamme ❤️

 

Näin huolehdimme turvallisuudestasi kohteiden ollessa avoinna

Koronatilanne mietityttää juuri nyt monia. Me Museo- ja tiedekeskus Luupissa suhtaudumme koronavirukseen vakavasti ja teemme parhaamme tartuntojen minimoimiseksi. Meille on tärkeää, että vierailukohteidemme asiakkaat tuntevat olonsa mahdollisimman turvalliseksi myös epidemian aikana. Lisäksi haluamme luoda työntekijöillemme turvallisen työympäristön.

Puhdistamme tiloja ja pintoja entistä useammin.

Asiakkaiden ei tule vierailla kohteissamme sairaana, tai jos on vähänkään flunssan oireita. Myös työntekijämme tulevat töihin vain täysin terveinä.

Korostamme hyvää käsi-, aivastus- ja yskimishygieniaa. Jos yskittää tai aivastuttaa, yski hihaasi tai kertakäyttönenäliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Lattioissa on lattiatarroja muistuttamassa 2 metrin turvaväleistä.

Olemme asentaneet kohteisiimme kassoille suojapleksit, jotka suojaavat pisaratartunnoilta. 

Pyrimme tekemään parhaamme, ettei kassoille synny jonoja.

Maksa pääsylippusi ja ostoksesi kortti- tai lähimaksulla, jos mahdollista.

Kokoontumista ryhmiin tulee välttää.

Kävijämääriä on rajoitettu vierailukohteissamme, jotta taataan riittävät turvavälit asiakkaille.

Suosittelee maskin eli suu-nenäsuojan käyttöä yli 15-vuotiaille vierailijoille Luupin käyntikohteissa 

Seuraamme tarkasti viranomaisten ja asiantuntijoiden antamia ohjeita. Päivitämme toimintaamme vastaamaan aina uusimpia tietoja ja annettuja ohjeita.

Keväällä ja kesällä umpeutuneiden lahjakorttien ja Luuppilippujen voimassaoloaikaa on jatkettu 31.12.2020 saakka.

Tietomaan vuosilippuihin on lisätty voimassaoloaikaa 3 kuukautta poikkeustilanteesta aiheutuneiden kiinniolopäivien mukaisesti. Ohjeita Tietomaan kävijöille.