Luuppikahvilat - Museo- ja tiedekeskus Luuppi - Oulun kaupunki
Herkkuhetkiä ja juhlan taikaa

Luuppikahvilat

Museo- ja tiedekeskus Luupin kohteista Tiedekeskus Tietomaassa, Turkansaaren ulkomuseossa sekä Kierikkikeskuksessa palvelee Luuppikahvila, joka tarjoaa vierailleen perinteisten kahvilatuotteiden lisäksi yllätyksellisiä herkkuja sekä paikan henkeen sopivaa purtavaa isompaankin nälkään. Vieraillaksesi Luuppikahvilassa et tarvitse pääsylippua.

Tiedekeskus Tietomaan Luuppikahvilan grillissä valmistuvat suussa sulavat hampurilaiset, toastit sekä ranskalaiset, jotka maistuvat varmasti koko perheelle. Arkipäivisin tarjolla on myös maittava keittolounas yhdessä runsaan salaattipöydän kanssa.  Tutustu lounaslistaan. Lisäksi tarjolla on makeita ja suolaisia kahvilatuotteita.

Turkansaaren Luuppikahvila toimii vuodelta 1894 peräisin olevassa Ylikärpän talossa. Mukavan päivän museoalueella kruunaa leppoisa hetki tunnelmallisessa pirtissä lohikeitosta, kahvista ja herkullisista kotileivonnaisista nauttien. Kahvilan ilmapiiri havisee mennyttä tunnelmaa.

Kierikkikeskuksen Luuppikahvila sijaitsee aivan museon päärakennuksen sydämessä jykevien hirsiseinien suojissa. Keittiö tarjoaa maukasta pohjoissuomalaista kotiruokaa sekä suolaista ja makeaa purtavaa pienempään nälkään.

Oulun taidemuseossa ja Pohjois-Pohjanmaan museossa toimii erilaisten tapahtumien yhteydessä pop-up kahviloita. Näistä tunnetuin lienee Pohjois-Pohjanmaan museon etupihalla silloin tällöin ilmestyvä, museon henkilökunnan ylläpitämä, kahvila Hanna Å.

Cafe Elliot kaikille aisteille!

Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyn yhteyteen on avattu Cafe Elliott. Kahvila on osa näyttelyä, ja sen bravuuri ovat upeat taidekakut – Amélie Lundahl -kakku, valkosuklaakakku ja Näytönpaikan oma nimikkokakku. Luvassa on siis iloa kaikille aisteille! Tarjolla on lisäksi virvokkeita, pientä suolaista sekä tietysti kahvia. Kahvila on avoinna perjantaista sunnuntaihin museon aukioloaikoina ja myös sopimuksen mukaan.

Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Tilaisuudet ja ryhmävaraukset, Luupin myyntipalvelu p. 044 703 1335, myynti.luuppi(at)ouka.fi
Kahvilayrittäjä Irma Mannonen, p. 050 366 0099, io.mannonen(at)hotmail.fi

 

YHTÄ JUHLAA YHTÄ JUHLAA

Luuppikahvilat tarjoavat erinomaiset tilat erikoistilaisuuksien järjestämiseen sekä makoisat tarjottavat niin kokouksiin kuin perhejuhliinkin. Tiedesynttärit, maalaishäät tai juhlapäivä kivikauden hengessä onnistuvat monien muiden toiveiden ohessa. Ota yhteyttä ja ideoidaan juuri sinulle sopiva tilaisuus!

YHTEYSTIEDOT YHTEYSTIEDOT

Tiedekeskus Tietomaa
Kahvila, 044 231 9474
PitoPata / Marjatta Ojala, 0400 950 263, marjatta.ojala(at)pitopata.fi

Oulun taidemuseo
Café Elliot/Irma Mannonen, 050 366 0099, io.mannonen(at)hotmail.fi

Kierikkikeskus
Aino Kurtti, 044 737 9464, aino.kurtti(at)gmail.com