Herkkuhetkiä ja juhlan taikaa

Luuppikahvilat

Museo- ja tiedekeskus Luupin kohteista Tiedekeskus Tietomaassa, Turkansaaren ulkomuseossa sekä Kierikkikeskuksessa palvelee Luuppikahvila, joka tarjoaa vierailleen perinteisten kahvilatuotteiden lisäksi yllätyksellisiä herkkuja sekä paikan henkeen sopivaa purtavaa isompaankin nälkään. Vieraillaksesi Luuppikahvilassa et tarvitse pääsylippua.

Tiedekeskus Tietomaan tiedekahvilan yrittäjänä toimii Kanresta Oy. Suolaisten ja makeiden kahvilatuotteiden lisäksi arkipäivisin on tarjolla päivittäin vaihtuva kotiruokalounas. Viikonloppuisin voit tilata tiedekahvilasta vaikka maistuvan hampurilaisaterian.

Turkansaaren Luuppikahvila toimii vuodelta 1894 peräisin olevassa Ylikärpän talossa. Mukavan päivän museoalueella kruunaa leppoisa hetki tunnelmallisessa pirtissä lohikeitosta, kahvista ja herkullisista kotileivonnaisista nauttien. Kahvilan ilmapiiri havisee mennyttä tunnelmaa.

Kierikkikeskuksen Luuppikahvila sijaitsee aivan museon päärakennuksen sydämessä jykevien hirsiseinien suojissa. Keittiö tarjoaa maukasta pohjoissuomalaista kotiruokaa sekä suolaista ja makeaa purtavaa pienempään nälkään.

Oulun taidemuseossa ja Pohjois-Pohjanmaan museossa toimii erilaisten tapahtumien yhteydessä pop-up kahviloita. Näistä tunnetuin lienee Pohjois-Pohjanmaan museon etupihalla silloin tällöin ilmestyvä, museon henkilökunnan ylläpitämä, kahvila Hanna Å.

Cafe Elliott kaikille aisteille!

Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyn yhteyteen taidemuseolle on avattu Cafe Elliott. Kahvila on osa näyttelyä, ja sen bravuuri ovat upeat taidekakut. Luvassa on siis iloa kaikille aisteille! Tarjolla on lisäksi virvokkeita, pientä suolaista sekä tietysti kahvia.

Kahvila on avoinna vuonna 2019
ke–la 11–17, su 12–19.

Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Tilaisuudet ja ryhmävaraukset, Luupin myyntipalvelu p. 044 703 1335, myynti.luuppi(at)ouka.fi
Kahvilayrittäjä Irma Mannonen, p. 050 366 0099, io.mannonen(at)hotmail.fi

 

YHTÄ JUHLAA

Luuppikahvilat tarjoavat erinomaiset tilat erikoistilaisuuksien järjestämiseen sekä makoisat tarjottavat niin kokouksiin kuin perhejuhliinkin. Tiedesynttärit, maalaishäät tai juhlapäivä kivikauden hengessä onnistuvat monien muiden toiveiden ohessa. Ota yhteyttä ja ideoidaan juuri sinulle sopiva tilaisuus!

YHTEYSTIEDOT

Tiedekeskus Tietomaa
Kanresta Oy, Ravintolapäällikkö Arja Järvinen, puh. 045-617 6586, sähköposti arja.jarvinen@kanresta.fi

Oulun taidemuseo
Cafe Elliott / Irma Mannonen, p. 050 366 0099, io.mannonen(at)hotmail.fi

Turkansaaren ulkomuseo
Inkeri Aitto-oja, inkeri.aitto-oja(at)pp.inet.fi

Kierikkikeskus
Aino Kurtti, p. 044 737 9464, aino.kurtti(at)gmail.com