Altistu taiteelle Oulun taidemuseossa

AVOINNA 
ke–su 10–17
Lue lisää

PÄÄSYLIPUT 
7–10 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi
Lue lisää

YHTEYSTIEDOT
Kasarmintie 9, Oulu
p. 044 703 7471

KAHVILA KAARI
avoinna ke–su 10.30–16.30
Lue lisää

Turvallisesti Luupin kohteissa - Ajankohtaista tietoa koronasta
2.6.-20.9.2020
Kohtalona luovuus
ITE ja kumppanit
OULUN TAIDEMUSEO | Juhlanäyttelyssä on mukana edesmenneitä ja nykyisiä kansantaiteilijoita meiltä ja muualta sekä teoksia nykytaiteilijoilta. Näyttelyn teokset ovat omaäänisiä ja uniikkeja, mutta niillä on myös yhteisiä teemoja ja tyylipiirteitä.

15.2.–30.8.2020
Ellen Thesleff
Aurinkosuudelma
OULUN TAIDEMUSEO | Ellen Thesleff (1869–1954) eli taiteelleen ja hänen taiteensa elää yhtä aistivoimaisena ja vapautuneena kuin luomisensa hetkenä.
VIRTUAALINEN SATUHETKI
JA TEHTÄVÄPAKETTI
OULUN TAIDEMUSEO | Ellen Thesleffin taiteen maailmaan voivat nyt uppoutua myös perheen pienimmät. Virtuaalinen satuhetki tarjoaa lapsille helpon tavan tutustua Oulun taidemuseon Aurinkosuudelma-näyttelyyn. Videosatukierroksen yhteydestä löydät nyt myös pientä puuhaa tehtäväksi yhdessä aikuisten ja lasten kesken.
VIDEOKIERROS
Ellen Thesleff
Aurinkosuudelma
OULUN TAIDEMUSEO | Osallistu opastetulle kierrokselle Oulun taidemuseon Aurinkosuudelma-näyttelyyn Mirkan ja Lauran seurassa. Vartin mittaisen näyttelykierroksen aikana tutustutaan Ellen Thesleffin elämään ja taiteeseen sekä hänen matkoihinsa maailmalla. Sivulta löydät myös tehtäväpaketin.
VIRTUAALIKIERROS
Ellen Thesleff
Aurinkosuudelma
OULUN TAIDEMUSEO | Ellen Thesleffin Aurinkosuudelma-näyttelyyn voi nyt tutustua aivan uudella tavalla virtuaalikierroksella suoraan kotisohvalta. Näyttelyn kuraattori Hanna-Reetta Schreck tekee ääniopastuksen.

TULEVAT NÄYTTELYT 2020