Aikamatkalla Pohjois-Pohjanmaan museossa

AVOINNA 
ti–pe 9–16, la–su 10–17
Lue lisää

PÄÄSYLIPUT 
6/4 €
Lue lisää

YHTEYSTIEDOT
Ainolanpolku 1, Oulu
p. 044 703 7161

LUUPPIKAUPPA
Yllätykselliset lahjat
Lue lisää

3.2.–8.4.2018
Emme unohda – Oulu vuonna 1918
POHJOIS-POHJANMAAN MUSEO | Itsenäisyytensä alkutaipaleella maamme ajautui katkeriin taisteluihin. Sisällissodassa vastakkain olivat nuoren Suomen omat kansalaiset: punaiset ja valkoiset. Taistelut olivat lyhyet mutta sitäkin repivämmät ja kansakunnan eheytyminen on kestänyt vuosikymmeniä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Luupin uuteen näyttelyyn nokialaisilla vanhoilla kännyköillä

Oulun taidemuseossa avautuu uudentyyppinen historiaa, taidetta ja teknologiaa yhdistävä näyttely joulukuun alussa. Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttely kertoo visuaalisesti kiehtovalla sekä elämänmakuisella ja mukaansatempaavalla tavalla, miten pohjoinen teollisuuskaupunki muuntui kolmessa vuosikymmenessä yhdeksi Suomen tärkeimmistä informaatioteknologian keskuksista.

Museo- ja tiedekeskus Luuppi kerää 20.10.–20.11. vanhoja Nokian kännyköitä näyttelyyn yhteen kohteeseen. Kännyköitä voidaan hyödyntää myös näyttelyn opetuksellisissa työpajoissa. Osa saattaa päästä jopa Pohjois-Pohjanmaan museon rekvisiittakokoelmaan.  Nyt voit kaivaa vanhat Nokian kännykkäsi piirongin laatikoista ja antaa niille uuden elämän näyttelyn osana.

Jokaisesta lahjoitetusta kännykästä saat pääsylipun Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyyn (maksimissaan 5 lippua/henkilö). Kännyköitä otetaan vastaan Oulun taidemuseossa, Pohjois-Pohjanmaan museossa ja Tiedekeskus Tietomaassa loka-marraskuun ajan vierailukohteiden aukioloaikoina. Kännyköitä ei palauteta.

Näyttelyn verkkosivu