Tapahtumat Tapahtumat

< Takaisin

Eläimellistä menoa Tietomaassa

Aika: 12.8. - 13.8.2017

Tiedekeskus Tietomaan Eläimellinen viikonloppu -tapahtuma kutsuu perheitä 12.–13. elokuuta kokeilemaan Ihminen vai eläin – kykyjen koitos -näyttelyn hauskoja kohteita ja liikuttumaan hienosta kolmiulotteisesta Perhosten lento -jättielokuvasta.

Ihminen ja eläin -näyttelyssä jokainen voi mitellä kykyjään ja testata taitojaan erilaisten eläinten kanssa. Yli kahdessakymmenessä kohteessa voi koettaa puskea kuin härkä tai juosta kuin hevonen. Kun pitää hypätä pitkälle, on vertailukohtana kenguru ja kun pitää hypätä hipihiljaa, on yritettävä voittaa kissan pehmeä loikka.

Perhosten lento 3D-jättielokuva keräsi jo kesän aikana kävijöiltä välitöntä kiitosta mahtavasta kuvauksestaan ja vaikuttavasta tarinastaan. Siinä seurataan monarkkiperhosten arvoituksellista muuttomatkaa ja yhden tutkijan periksiantamatonta päättäväisyyttä ottaa selvää, minne perhosten matka käy.

Eläimellinen viikonloppu tarjoaa nämä ja kaikki muut Tietomaan toiminnalliset näyttelyt alennetulla 35 euron hintaisella perhelipulla.

Anna hetkeksi sisäiselle eläimellesi valta ja tule pitämään hauskaa!

 


LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA