Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Tietomaan syyslomaleirit

Aika: 23.10. - 27.10.2017
Paikka: Tiedekeskus Tietomaa, Tiedekeskus Tietomaa, Nahkatehtaankatu 6


Tiedekeskus Tietomaan syyslomaviikon leirit tarjoavat koulujen loma-ajan ohjelmaan ohjattua tekemistä virikkeellisessä tiedekeskusympäristössä. 

Ma–ti 23.–24.10. klo 10–14 Dragsters-leiri 10–13 -vuotiaille                     

Tule, suunnittele, rakenna ja testaa! Tällä leirillä leiriläiset pääsevät valmistamaan oman dragster-auton pienoismallin, jonka voimanlähteenä toimii CO2-kapseli. Huolellisen suunnittelu- ja rakentamisvaiheen jälkeen leiri huipentuu kilpailuun, jossa leiriläiset pääsevät testaamaan valmistamiaan ajoneuvoja F1 in Schools -ratalaitteistolla. Nopeimpien autojen tekijät palkitaan. Leiriläiset saavat valmistamansa auton mukaansa.

To–pe 26.–27.10. klo 10–14 Tietomaa-leiri 7–9 -vuotiaille                         

Tiedeluokassa tehtävät kokeelliset työt perehdyttävät leiriläiset niin laborointivälineisiin, työskentelymenetelmiin kuin erilaisiin ilmiöihinkin. Leirillä tutustutaan myös Tietomaan teemanäyttelyihin sekä 3D-jättielokuvaan.

Leiripakettien hinnat ja ilmoittautuminen:

50 € ilman lounasta
60 € lounaan kanssa

Leirimaksuun sisältyy Tietomaan yleisliput, joten leiriläiset voivat halutessaan tutustua Tietomaan tarjontaan klo 18 saakka. Ohjelmassa on päivittäin lounastauko ja leiripakettiin on mahdollista sisällyttää monipuolinen lounas kahvila-ravintola Saturnuksesta.

Leirimaksut maksetaan Tietomaan palvelupisteeseen leirin alkaessa. Kullakin leirillä on 24 leiripaikkaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset tästä linkistä. Ilmoittatutumissivuilta voi seurata myös leirien varaustilannetta. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja muista kuin terveydellisistä syistä tehdyissä peruutuksissa veloitetaan peruutusmaksu 25 €. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen leirin alkamista.

Lisätietoja leireistä numerosta 044 703 1348.

Kopioi tapahtuman jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin