Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Hopeanhohdetta pukin konttiin -joululahjapaja

Aika: 25.11. - 26.11.2017
Paikka: Pohjois-Pohjanmaan museo, Pohjois-Pohjanmaan museo, Ainolanpolku 1

Tontun tossuko siellä vilahti ja kulkunenko kilahti? Vai pilkahtiko siellä hiippalakki sekä punainen takki? Museossa on kaikki mahdollista, etenkin kun sinne on tullut joulu!

Alakerrassa koruillaan jouluteemalla. Voit yllättää läheisesi itsetehdyllä hopeakorulla tai voit tehdä joitain kaunista itsellesi. Voit valmistaa kuvanmukaisen rannekorun ja/tai toteuttaa oman  korusi hopealangasta tai -levystä. Voit halutessasi tuoda myös omia helmiä tai muuta materiaalia mukanasi.

Työpaja järjestetään Pohjois-Pohjanmaan museon luentosalissa la 25.11. ja su 26.11. kello 10 -14. Voit halutessasi osallistua molempina päivinä. Työpaja on suunnattu yli 16-vuotiaille.

Työpajan hinta on 35 €/päivä tai 60 €/molemmat päivät (+ materiaalimaksu käytetyn materiaalin mukaan).

Työpajaan otamme 12 henkilöä. Paikkojen riittävyyden takia toivomme ennakkoilmoittautumisia 19.11. mennessä osoitteeseen: annukka@hopeikko.fi. Samasta osoitteesta saat lisätietoa työpajasta. 

Materiaaleja voit ostaa ohjaajalta paikan päällä. Työpajan hintaan sisältyy mahdollisuus tutustua museon näyttelyihin. Lisäksi tarjoamme kahvia, mehua sekä piparia. Otathan muut eväät mukanasi.

Kopioi tapahtuman jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA