Tapahtumat

< Takaisin

Senioriklubi tutustuu Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyyn

Aika: to 18.1.2018 13:00 - 15:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

Luupin senioriklubilaiset kokoontuvat tutustumaan Näytänpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyn teemoihin ja sisältöihin. Näyttelyesittely sisältyy taidemuseon pääsylipun hintaan.

Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa kertoo ajasta, jolloin Oulun teknologiabuumi tai dramaattisemmin Oulun ihme oli kuumimmillaan. Museo- ja tiedekeskus Luupin tuottamassa uudentyyppisessä teemanäyttelyssä yhdistyvät tutkimustieto, kaunokirjallinen kerronta, toiminnallisuus ja visuaalisuus. Yhtenä lähtökohtana Näytönpaikan suunnittelussa onkin ollut moniaistinen ja monikanavainen näyttelykokemus. Näyttelyn punaisena lankana kulkee Toivo Ruokon ja Raakku-mittareiden fiktiivinen yritystarina, jonka on luonut businessmaailmaa omakohtaisesti hyvin tunteva oululainen kirjailija ja viestintäkonsultti Antti Leikas.

Senioriklubi tarjoaa yli 60-vuotiaille ja eläkeläisille kerhomuotoista toimintaa. Toiminnasta vastaavat yhteistyössä Oulun taidemuseo, Pohjois-Pohjanmaan museo ja Tiedekeskus Tietomaa, joten tarjolla on monipuolista ja helposti lähestyttävää ohjelmaa taiteen, tieteen ja kulttuurihistorian parissa. Klubilaiset tutustuvat esillä oleviin Luupin näyttelyihin ja niiden taustoihin oppaiden johdolla. Yhdessä on myös helppo lähteä retkille museokohteisiin Oulun keskusta-alueen ulkopuolella. Taidepajoissa on tarjolla virikkeitä omaan luovuuteen. Kurkistukset ”kulisseihin” näyttävät sellaista, mitä vierailijat yleensä eivät näe. Senioriklubi kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kopioi tapahtuman jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA