Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Luupin opiskelijapäivä taidemuseolla

Aika: to 22.2.2018 09:00 - 18:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

Oulun taidemuseo toivottaa opiskelijat tervetulleiksi näkemään, kokemaan ja ihastumaan! Opiskelijapäivänä museoon on ilmeinen sisäänpääsy opiskelijakortilla koko päivän. Opiskelijapäivän aikana on tarjolla kaksi näyttelyesittelyä. Museokaupan tuotteista on voimassa 10 prosentin opiskelija-alennus koko päivän.

Klo 15 Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa
Kokoelma-amanuenssi ja Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa projektipäällikkö Jonna-Maria Möllärin mukana opiskelijat pääsevät aikamatkalle Oulun lähihistoriaan. Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa kertoo ajasta, jolloin Oulun teknologiabuumi oli kuumimmillaan. Uudentyyppisessä näyttelyssä yhdistyvät tutkimustieto, kaunokirjallinen kerronta, toiminnallisuus ja visuaalisuus. Yhtenä lähtökohtana Näyttelyn punaisena lankana kulkee Toivo Ruokon ja Raakku-mittareiden fiktiivinen yritystarina, jonka on luonut businessmaailmaa omakohtaisesti hyvin tunteva oululainen kirjailija ja viestintäkonsultti Antti Leikas.

Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa
The Hype in the Arctic Silicon Valley

Klo 17 Rakkaudesta vapauteen
Näyttelyamanuenssi Elina Vieru tutustuttaa opiskelijat Suomen laajimpaan yksinomaan graffititaiteeseen keskittyvään museonäyttelyyn. Graffititaiteilija Jouni ”Psyke” Väänäsen kuratoima Rakkaudesta vapauteen - kokonaisuus esittelee parikymmentä vahvaa tekijää mukaan lukien oululaisia graffareita sekä alan kansainvälisiin huippuihin kuuluvan saksalaisen Claudia ”MadC” Walden. Tässä näyttelyssä on asennetta!

Rakkaudesta vapauteen
For the Love of Freedom

 

 

Kopioi tapahtuman jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA