Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Matti Patronen ja Jukka Takalo – Kuoliaaksinaurattaja ja Kuplettielvyttäjä

Aika: ke 18.4.2018 18:00 - 19:00
Paikka: Kierikkikeskus, Kierikkikeskus, Pahkalantie 447

Stand up -koomikko Matti Patronen ja kuplettipoppari Jukka Takalo nousevat Kierikkikeskuksen lavalle keskiviikkona 18. huhtikuuta. Viime tammikuussa Haukiputaan Teatterikuopan täyteen myyneessä esityksessä on luvassa laulun, naurun ja tarinoiden täyteiset iltamat.

Joitain vuosia sitten melontaan hurahtanut kuplettimies Jukka Takalo joutui merihätään Haukiputaan edustalla. Kuten varmaan arvaatte, oli synkkä ja myrskyinen yö. Onneksi hänellä oli mukanaan kitara, jonka varassa kuplettimies pelastautui Mulkuanleton saarelle ja kutsui a-molli-sointua näppäillen apua. Vähän ennen kuin kuolema korjasi satoaan, Virpiniemen suunnalta saapui pelastaja, joka ratsasti 800 hevosen voimalla halki tuulen ja tuiskeen. Pelastaja esitteli itsensä Matiksi ja ehdotti että järjestettäisiinkö Teatterikuopalle iltamat. Näin päätettiin tehdä ja sitten juotiin torttukahavit. 

Tammikuun Teatterikuopan esitys myytiin loppuun jo hyvissä ajoin ja nyt Matti ja Jukka ovat päättäneet valloittaa Kierikin. Teatterikuopan esityksessä käytiin läpi Haukiputaan itsenäistyminen ja valtion tulevaisuus. Lisäksi käytiin läpi ainakin Oulun uusi keskusta Haukiputaalla ja Teatterikuoppa Oulun uutena kaupunginteatterina Oulun teatterin luopuessa kaupunki-nimikkeestä. On vaikea aavistaa mitä Yli-Iin esitys tuo tullessaan. Kahavia ainakin saa ravintolasta ja kivikausinäyttelyn voi kiertää ilimaseksi. Jos et saanut lippua Teatterikuopalle, hanki se tähän Kierikin esitykseen – kannattaa koska nauru pidentää ikää.  

Liput 12 €

Lipunmyynti Ticketmaster ja ilman toimituskuluja Oulu10-palvelupisteet sekä Valveen lippumyymälä.

Facebook/KuoliaaksinaurattajajaKuplettielvyttäjä

www.kierikki.fi

 

 

Kopioi tapahtuman jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin