Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Muinaistulien yö

Aika: 25.8. - 26.8.2018
Paikka: Kierikkikeskus, kivikauden kylä, Kierikkikeskus, Pahkalantie 447

Tule viettämään muinaistulien yötä Kierikkikeskuksen kivikauden kylään Iijoen rannalle! Yövy omassa makuupussissasi kylän asumuksissa ja koe syksyisen yön sekä roihuavan nuotion luoma mystinen tunnelma. Asumusten lavereilta ja lattiapaikoilta löytyy nukkumatilaa yhteensä vähintään kolmellekymmenelle hengelle, ja toki ulkosallakin kylässä saa yöpyä.

Illan hämärtyessä sytytetään suuri kokko kivikauden kylän hiekkarannalle. Kivikauden opas on paikalla kylässä koko yön.

Kivikauden kylän huoltorakennuksella ovat yöpymisen aikana käytettävissä yleisö-WC:t ja saatavilla on puhdasta vettä. Ruoanlaittomahdollisuus on avotulella ja yöpyjien omilla retkikeittimillä.

Yöpymisen hinta on 20 € maksetaan Kierikkikeskuksen kassalle 25.8. päärakennuksen sulkeutumisaikaan kello 16 mennessä. Hinta sisältää myös arkeologisen näyttelyn sisäänpääsymaksun.

Ennakkoilmoittautuminen viimeistään 20.8. sähköpostilla sami.viljanmaa@kierikki.fi. Samasta osoitteesta saatavilla myös tarvittaessa lisätietoja.

Kopioi tapahtuman jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin