Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Opiskelijapäivä Luupin museoissa

Aika: to 27.9.2018 09:00 - 18:00
Paikka: Oulun taidemuseo ja Pohjois-Pohjanmaan museo

Luupin opiskelijapäivänä Oulun taidemuseo ja Pohjois-Pohjanmaan museo toivottavat opiskelijat tervetulleiksi näkemään, kokemaan ja tutustumaan! Museoihin on vapaa sisäänpääsy opiskelijakortilla.

Oulun taidemuseo

Opiskelijapäivänä museossa on tarjolla näyttelyesittely klo 17, jossa tutustutaan Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyyn. Taidemuseossa on päivän ajan myös mahdollisuus osallistua suklaamunajahtiin sekä Draamaa, teatteria ja kehonhuoltoa -työpajaan. Museokaupan tuotteista opiskelija-alennus koko päivän 10 prosenttia.

Koettavat näyttelyt

Luonnollisesti Anni Rapinoja -näyttely esittelee laajasti taiteilijan 2000-luvun tuotantoa. Mukana on mm. uusia videoteoksia, papanoista tehty valtava installaatio sekä Rapinojan kenties tunnetuimpia ja rakastetuimpia teoksia, vaatteita ja asusteita Luonnon Garderobi -sarjasta. Luonto työtoverina edellyttää vuodenkiertoon rytmittyvää työskentelytapaa; syvällinen luontosuhde ja luonnontuntemus näkyvät suvereenina yhteistyönä maan ja veden eliökunnan kanssa. 

Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa kertoo ajasta, jolloin Oulun teknologiabuumi oli kuumimmillaan. Uudentyyppisessä näyttelyssä yhdistyvät tutkimustieto, kaunokirjallinen kerronta, toiminnallisuus ja visuaalisuus. Yhtenä lähtökohtana Näyttelyn punaisena lankana kulkee Toivo Ruokon ja Raakku-mittareiden fiktiivinen yritystarina, jonka on luonut businessmaailmaa omakohtaisesti hyvin tunteva oululainen kirjailija ja viestintäkonsultti Antti Leikas.

Pohjois-Pohjanmaan museo – Nappi homma!

Museossa on mahdollisuus valmistaa rintanappi opiskelijahaalariin. Lisäksi museossa on paljon nähtävää ja koettavaa: perusnäyttely, Koiramäki sekä Kakaravaara – lasten elämää Oulussa.

 

 

A free student day in Oulu Museum of Art! 27.9. Oulu Museum of Art and Northern Ostrobothnia Museum welcome students for free to see the exhibitions with guided tour and a lot of activity. The museums are open at 9–18. Guided tour takes place at 17 in the Oulu Museum of Art. Warmly welcome! 

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin