Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Syyslomaviikko: Dragsters-leiri

Aika: 22.10. - 23.10.2018
Paikka: Tiedekeskus Tietomaa, Tiedekeskus Tietomaa, Nahkatehtaankatu 6

Tule, suunnittele, rakenna ja testaa! 

Dragsters-leiri 10–13-vuotiaille 

Ma–ti 22.–23.10. klo 10–14
To–pe 25.–26.10. klo 10–14

Tietomaan syyslomaviikon leiriläiset pääsevät valmistamaan oman dragsterauton pienoismallin, jonka voimanlähteenä toimii CO2-kapseli. Huolellisen suunnittelu- ja rakentamisvaiheen jälkeen leiri huipentuu kilpailuun, jossa leiriläiset pääsevät testaamaan valmistamiaan ajoneuvoja F1 in Schools -ratalaitteistolla. Nopeimpien autojen tekijät palkitaan. Leiriläiset saavat valmistamansa auton mukaansa.

Leirit ovat kestoltaan kaksipäiväisiä ja ohjattua ohjelmaa on neljä tuntia päivässä. Leirimaksuun sisältyy Tietomaan yleislippu, joten leiriläiset voivat halutessaan tutustua Tietomaan tarjontaan klo 18 saakka. Tietomaan tiedekahvilasta voi päivittäin ostaa halutessaan monipuolisen lounaan.                                                  

Hinta ja ilmoittautuminen

Leirimaksu 50 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kullakin leirillä on 20 leiripaikkaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja muista kuin terveydellisistä syistä tehdyissä peruutuksissa veloitetaan peruutusmaksu 25 €. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen leirin alkamista.

Ilmoittautumiset osoitteessa kuntapalvelut.fi/luuppi/. Sivuilta voi seurata myös leirien varaustilannetta.  

Lisätietoja leireistä numerosta 044 703 1348.

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin