Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Frame: info, apurahaklinikka ja portfoliotapaamiset

Aika: pe 9.11.2018 10:00 - 15:30
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

Frame järjestää infotilaisuuden, jossa koordinaattori Elina Hämäläinen antaa vinkkejä apurahahakemuksen laatimiseen, ohjelmapäällikkö Jussi Koitela kertoo, miten hyvä portfolioesittely rakentuu ja viestintäpäällikkö Laura Boxberg ohjeistaa onnistuneeseen viestintään. Tämän lisäksi tapaamme taiteilijoita henkilökohtaisissa portfoliotapaamisissa ja apurahaklinikalla klo 13.00–15.30. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Oulun taidemuseon kanssa.

Framen infotilaisuus klo 10.00–12.00
Infotilaisuudessa koordinaattori Elina Hämäläinen antaa vinkkejä apurahahakemuksen laatimiseen, ohjelmapäällikkö Jussi Koitela kertoo, miten hyvä portfolioesittely rakentuu ja viestintäpäällikkö Laura Boxberg ohjeistaa onnistuneeseen viestintään.
Tilaisuuteen mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Apurahaklinikka klo 13.00–15.30 (15 minuutin tapaaminen)
Infotilaisuuden jälkeen järjestettävällä apurahaklinikalla taiteilija tai organisaation edustaja saa Framen koordinaattorilta Elina Hämäläinen henkilökohtaista opastusta apurahan hakemista koskevissa kysymyksissä.

Portfoliotapaamiset klo 13.00–15.30 (15 minuutin tapaaminen)
Kutsumme taiteilijoita esittelemään meille tämänhetkistä taiteellista työskentelyään. Tapaamiset on suunnattu kansainvälisesti suuntautuneille Oulun alueen nykytaiteilijoille ja niiden tarkoitus on päivittää tietojamme paikallisesta taidekentästä. Portfoliotapaamisissa paikalla on Framen ohjelmapäällikkö Jussi Koitela. Yhden tapaamisen kesto on 15 minuuttia, jonka aikana taiteilija kertoo viimeaikaisista projekteistaan. Työskentelyä voi esitellä joko paperisen portfolion tai oman kannettavan tietokoneen tai tabletin avulla.

Siirry Framen nettisivuille.
Ilmoittaudu tilaisuuteen.

Kopioi tapahtuman jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin