Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Sinkkuilta

Aika: la 17.11.2018 18:00 - 22:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

Oletko kiinnostunut kulttuurista, taiteesta ja historiasta? Etsitkö kaveria tai kumppania, jonka kanssa kierrellä museossa ja kulttuurikohteissa tai haluatko vain tutustua samanhenkisiin ihmisiin? Oulun taidemuseo muuttuu viileässä marraskuun illassa kaupungin sykkiväksi sydämeksi ja järjestää Sinkkuillan lauantaina 17.11.

Sinkkuillassa tarkoitus on tutustua sekä taiteeseen että taiteen parissa viihtyviin. Oulun taidemuseo tarjoaa mahdollisuuden kokeilla uudenlaista tapahtumakonseptia, jossa löydetään sopivaa tekemistä sekä sinkuille että pariskunnille. Museoon voi tulla joko treffeille tai etsimään treffiseuraa!

Ohjelmassa on mukavaa yhdessä oloa ja hauskaa tekemistä! Museokaveri-treffeillä ja pikadeiteillä pääset tapaamaan uusia ihmisiä ja tutustumaan Luonnollisesti- ja Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyihin. Saatte myös nauttia lasin kuplivaa! Illassa kuullaan myös teemaopastusta, ja kirjailija Henriikka Rönkkösen luento sinkkuudesta.

Illan aikataulu:
18.00–20.00 Sokkotreffit lennosta
19.00–19.30 Henriikka Rönkkösen luento
19.45–20.45 Yleisöopastukset: Connecting People / Rakkaudesta luontoon
20.30–22.00 Pikatreffit

Ei ennakkoilmoittautumista, ohjelma kuuluu normaalin pääsylipun hintaan. K-18.

Tervetuloa Oulun taidemuseoon tutustumaan ja ihastumaan!
Kuva: Riikka Kantinkoski

Jakolinkki

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin