Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

soundHYPEvision – moniaistinen piirustuskokemus

Aika: pe 23.11.2018 17:00 - 20:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

soundHYPEvision -työpaja tarjoaa osallistujilleen moniaistisen piirustuskokemuksen. Työpajassa ääni ja teknologia yhdistyvät antaen impulsseja piirtäjille. Jokainen osallistuja on mukana tuottamassa äänimaisemaa, joka määrittää tekemistä myös kehollisesti. Taiteilijat, osallistujat, ääni, liike – kaikki tilassa tapahtuva – on vuorovaikutuksessa keskenään. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kuvataiteilija Anna Koivukangas ja äänitaiteilija Petri Miettinen johdattelevat ainutlaatuiselle piirustusmatkalle.

Äänet toimivat impulsseina. Ääni tuottaa reaktion. Reaktio tuottaa liikkeen. Piirtämäsi viivat ja muodot ovat äänen visuaalisia vastineita ja aistiankkureita. Teosprosessi vie mennessään ja tekijästä riippuen lopputulos voi olla abstrakti tai esittävämpi – prosessin ollessa kuitenkin se tärkein.

Oulun taidemuseossa esillä olevassa näyttelyssä Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa yhdistyvät tutkimustieto, kaunokirjallinen kerronta, toiminnallisuus ja visuaalisuus. Näyttelyn tavoin myös SoundHYPEvision -työpaja on moniaistinen ja monikanavainen kokemus.

Ohjelma:
klo 16 alkaen mahdollisuus tutustua Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyyn
klo 17 alkaen Repussa (taidemuseon 2. krs) pientä purtavaa tarjolla osallistujille
klo 17.30–20 työpajatyöskentelyä

Pukeudu työpajaan mukaviin ja rentoihin vaatteisiin, jotka saavat sotkeutua. Huomioithan, että työskentelemme lähtökohtaisesti lattialla. Tarvittaessa käytössä on muutamia pöytiä. Mainitse mahdollisesta pöydän tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Paikkoja on tarjolla rajallisesti. Osallistumismaksu 20 euroa / 15 euroa Kulttuurivoimalan jäsenille. Hinta sisältää: museon pääsymaksun, kaikki materiaalit taiteiluun sekä tarjoilun. Kulttuurivoimala laskuttaa maksun sähköpostitse.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot www.kulttuurivoimala.fi
Anna Koivukangas anna.koivukangas@kulttuurivoimala.fi p. 0400 292 681
Petri Miettinen petri.miettinen@kulttuurivoimala.fi

Kopioi tapahtuman jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin