Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Iloa ja voimaa luonnosta

Aika: su 13.1.2019 13:00 - 14:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

Oululainen Hengitysliiton kokemustoimija Pirkko Moisio on 35-vuotias nainen, joka sairastui työssään sisäilmasta ja joutui miettimään elämäänsä uusiksi. Hän voi nykyään yleisesti ottaen hyvin ja saa voimaa luonnosta ja luontovalokuvauksesta. Pirkko on koonnut upean kuvallisen tarinan elämänsä käänteistä ja voimavaroista. Luonto on ollut hänen elämässään vahvasti läsnä lapsuudesta tähän päivään ja tulevaisuuteen. Tule kuulemaan Pirkon tarina ja erikoisetkin kohtaamiset luonnossa. 

Luento sisältyy taidemuseon pääsylipun hintaan.

Jakolinkki

KOE AINUTLAATUINEN MUINAISTULIEN ILTA ELOKUUN HÄMÄRÄSSÄ!

Kierikki ry järjestää Muinaistulien illan lauantaina 22. elokuuta 2020 klo 16-22 Kivikauden kylässä.

Keskuksen perusnäyttely on myös nähtävillä samaan aikaan. Muinaistulien illan kohokohdan järjestää tanssija Arttu Peltoniemi muinaisvaikutteisella tanssiesityksellään.

Paikalla on kolme opasta, jotka jakavat tulijat pienempiin ryhmiin ja kertovat kivikaudesta.  Kivikauden kylässä on tarjolla myös Yli-Iin eläkeläisten maukas kotiruokaillallinen sekä kahvia, makkaraa ja pikkupurtavaa myynnissä. 

Tämä kaikki on tarjolla 20,00e/17 vuotta täyttänyt ja 10,00e/6-17-vuotias ja alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Illallisen hinta on 12,00e, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan. HUOMIO: Kaikki maksut maksetaan paikan päällä käteisellä, varaathan myös pikkurahaa mukaan. 

Otamme iltaan korkeintaan 50 vierasta ennakkoilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään varaamaan myös ruokailu ja kertomaan erikoisruokavaliot. Omia eväitä voi toki ottaa mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla os: asiakaspalvelu@kierikki.fi

TERVETULOA!

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin