Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Moottorisahaveistokurssi ja perhepäivä

Aika: 14.6. - 16.6.2019
Paikka: Kierikkikeskus, Kierikkikeskus, Pahkalantie 447

Moottorisahaveistokurssi ja perhepäivä Kierikissä – nyt ilmaiseksi!

Yli-Iin Kierikkikeskuksen kivikauden kylässä järjestetään jo kolmatta kertaa moottorisahaveistoskurssi taitelija Kari Tykkyläisen johdolla.  Toisena sahankäytön opettajana on iiläinen Olli-Pekka Kellokumpu. Uutuutena on sunnuntain 16.6. ilmainen perhepäivä yleisölle. Päärakennuksessa on taitelija Sanna Koiviston kalliotaidetyöpaja ja myöhemmin myös kolmen muusikon, Pentti Punkin syntymäpäivät -yhtyeen lastenkonsertti. Päivän päätteeksi kuullaan vielä Kari Tykkyläisen bluesesitys kivikauden kylässä sahausnäytöksen jälkeen.

Tänä vuonna moottorisahataidekurssilla ei ole kilpailua vaan kolmen päivän moottorisahataidekurssin päättää sunnuntain sahausnäytös. Sahausnäytöksessä yleisö voi esittää kurssilaisille veistosten aiheita. Kukin kurssille osallistuva veistäjä jättää yhden teoksen Kierikkiin, jonne on muodostumassa moottorisahalla tehty veistospuisto.

Sunnuntai 16.6. Perhepäivä

Klo 11–14 Uusia viestejä menneisyydestä -taidetyöpaja lapsille kuvataiteilija Sanna Koiviston johdolla, pääraennus
Klo 14–15 Pentti Punkin syntymäpäivät -yhtyeen lastenkonsertti, päärakennus  
Klo 14 Kurssilaisten ja opettajien sahausnäytös, kivikauden kylä
Klo 15.30 Kari Tykkyläisen blues-konsertti, kivikauden kylä

Sunnuntaina 16.6. on kaikille vapaa pääsy Kierikkikeskukseen.

Bussilla Kierikkiin!

Perhepäivänä sunnuntaina 16.6. on käytettävissä edullinen linja-autokyyti Oulun keskustasta Kierikkiin ja takaisin. Ajomatka kestää noin tunnin. Hinta on yhteen suuntaan 10 euroa aikuiselta ja lastenlippu maksaa 5 euroa.  Linja-auto lähtee Oulun kaupungintalon edestä kello 11 ja paluumatkalle Kierikistä Ouluun kello 16.30. Lippu maksetaan kuljettajalle (ei ennakkovarausta).

Kierikkikeskuksen päärakennus on avoinna kaikkina kurssipäivinä klo 10–16. 

Kurssin järjestävät yhteistyössä Kierikki ry ja Oulun Museo- ja tiedekeskus Luuppi/Kierikkikeskus. Tukijoina ovat Valto Pernu -säätiö, Pohjolan Voima ja StoraEnso.

 

Jakolinkki

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin