Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Senioriklubi, näyttelyesittely: Hiukset nykytaiteessa ja Äimärautio

Aika: to 22.8.2019 13:00 - 14:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

Luupin senioriklubilaiset tutustuvat 22.8. klo 13 Oulun taidemuseossa esillä olevaan kahteen näyttelyyn: Kasvu ja lähtö – hiukset nykytaiteessa sekä Kati Leinosen Äimärautioon.

Taidemuseon amanuenssi ja hiusnäyttelyn kuraattori Elina Vieru johdattelee klubilaiset hiusten takkuiseen, outoon, ristiriitaiseen, hauraaseen, nostalgiseen, humoristiseen ja aistilliseen maailmaan. Käsillä on aihe, johon meillä kaikilla on intiimi ja arkinen suhde.

Valokuvataiteilija Kati Leinonen esittelee näyttelynsä Äimärautio ja kertoo taiteestaan. Näyttelyn teoksissa taiteilija tarkastelee nykypäivän hevoskulttuuria, hevosen ja ihmisen rinnakkaiseloa sekä pohtii omaa kiintymystään hevosiin.

Luupin senioriklubi tarjoaa yli 60-vuotiaille ja eläkeläisille kerhomuotoista toimintaa ja se kokoontui pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Senioriklubin tapaamisiin kynnys on matala, sillä ilmoittautumista ei tarvita, ellei sitä erikseen mainita, esimerkiksi taidepajoihin tai retkille. Senioriklubin tilaisuuksiin pääsee sisäänpääsymaksun hinnalla (eläkeläiset 5€) tai Museokortilla.

 

Kuva: vas. Kati Leinonen, Sininen takki, 2016. oik. Emma Rönnholm, Säilymä, 2019.

Jakolinkki

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin