Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Tietomaan Sinkkuilta (K18)

Aika: pe 15.11.2019 19:00 - 22:00
Paikka: Tiedekeskus Tietomaa, Tiedekeskus Tietomaa, Nahkatehtaankatu 9

Sinkkuilta saapuu taas Ouluun! Etsitkö kumppania, jonka kanssa viettää viileät talviyöt vai haluatko vain tutustua saman henkisiin ihmisiin?

Tiedekeskus Tietomaa tarjoaa mahdollisuuden kokeilla monenlaista toimintaa niin sinkuille kuin pariskunnillekin – tule Tietomaan Sinkkuiltaan treffeille tai etsimään treffiseuraa!

Ohjelmassa on mukavaa yhdessä oloa ja hauskaa tekemistä! Food-matchingissä ja pikadeiteillä pääset tapaamaan uusia ihmisiä ja tutustumaan Tulevaisuus lautasella -näyttelyyn. Pikadeittailuun ilmoittautuminen paikan päällä.

Tapahtumassa on myös baari, joka on auki klo 19.00–21.30.

Illan aikataulu

19.00–20.30: Food-matching
20–21 Rakkauslauluja akustisesti by Heta ja Severi (kesto n. 30min)
21.00–22.00: Pikatreffit

Baari auki 19.00–21.30

Ilta toteutetaan yhteistyössä Deittisirkuksen kanssa. Sinkkuillan jatkodrinkit tarjoaa Ravintola Amarillo.

Ei ennakkoilmoittautumista, pääsylippu 10€. K-18. Tapahtumaan myydään 200 pääsylippua ovelta.

Tervetuloa Tiedekeskus Tietomaahan tutustumaan ja ihastumaan!

 

Jakolinkki

KOE AINUTLAATUINEN MUINAISTULIEN ILTA ELOKUUN HÄMÄRÄSSÄ!

Kierikki ry järjestää Muinaistulien illan lauantaina 22. elokuuta 2020 klo 16-22 Kivikauden kylässä.

Keskuksen perusnäyttely on myös nähtävillä samaan aikaan. Muinaistulien illan kohokohdan järjestää tanssija Arttu Peltoniemi muinaisvaikutteisella tanssiesityksellään.

Paikalla on kolme opasta, jotka jakavat tulijat pienempiin ryhmiin ja kertovat kivikaudesta.  Kivikauden kylässä on tarjolla myös Yli-Iin eläkeläisten maukas kotiruokaillallinen sekä kahvia, makkaraa ja pikkupurtavaa myynnissä. 

Tämä kaikki on tarjolla 20,00e/17 vuotta täyttänyt ja 10,00e/6-17-vuotias ja alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Illallisen hinta on 12,00e, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan. HUOMIO: Kaikki maksut maksetaan paikan päällä käteisellä, varaathan myös pikkurahaa mukaan. 

Otamme iltaan korkeintaan 50 vierasta ennakkoilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään varaamaan myös ruokailu ja kertomaan erikoisruokavaliot. Omia eväitä voi toki ottaa mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla os: asiakaspalvelu@kierikki.fi

TERVETULOA!

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin