Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Jaetut unet -näyttelyn lastenkierros

Aika: su 19.1.2020 14:00 - 15:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

Jaetut unet -näyttelyssä liikutaan kuvitelmien meressä ja fantasiamaailmoissa. Taidemuseon kuraattorin Elina Vierun kanssa lapset ja aikuiset voivat pujahtaa sisään ovista, joista taiteilijat viittoilevat astumaan. Yhdessä jutellaan siitä, mitä teoksissa näkyy, millaisia yksityiskohtia niistä löytyy, mitä teokset kertovat ja kaikesta muusta, mitä mieleen pälkähtää. Lastenkierros on hauska matka taiteen maailmaan, jossa lapset ja aikuiset ihmettelevät ja pohtivat yhdessä.

Pääsyliput 7–10 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Lastenkierros sisältyy pääsylipun hintaan. Tervetuloa!

Tutustu Jaetut unet -näyttelyn verkkosivuihin.

Jakolinkki

KOE AINUTLAATUINEN MUINAISTULIEN ILTA ELOKUUN HÄMÄRÄSSÄ!

Kierikki ry järjestää Muinaistulien illan lauantaina 22. elokuuta 2020 klo 16-22 Kivikauden kylässä.

Keskuksen perusnäyttely on myös nähtävillä samaan aikaan. Muinaistulien illan kohokohdan järjestää tanssija Arttu Peltoniemi muinaisvaikutteisella tanssiesityksellään.

Paikalla on kolme opasta, jotka jakavat tulijat pienempiin ryhmiin ja kertovat kivikaudesta.  Kivikauden kylässä on tarjolla myös Yli-Iin eläkeläisten maukas kotiruokaillallinen sekä kahvia, makkaraa ja pikkupurtavaa myynnissä. 

Tämä kaikki on tarjolla 20,00e/17 vuotta täyttänyt ja 10,00e/6-17-vuotias ja alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Illallisen hinta on 12,00e, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan. HUOMIO: Kaikki maksut maksetaan paikan päällä käteisellä, varaathan myös pikkurahaa mukaan. 

Otamme iltaan korkeintaan 50 vierasta ennakkoilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään varaamaan myös ruokailu ja kertomaan erikoisruokavaliot. Omia eväitä voi toki ottaa mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla os: asiakaspalvelu@kierikki.fi

TERVETULOA!

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin