Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Hupisaarten joulupolku

Aika: la 14.12.2019 14:00 - 18:00

Hupisaarilla kiertelee perinteinen ja tunnelmallinen joulupolku, joka alkaa Hupisaarten keskusleikkipuistosta. Ulkotulet ja lyhdyt johdattelevat kulkijoita polulla eteenpäin. Matkan varrella on jouluisia asetelmia, tonttujumppaa, jouluinen porokepparikisa, tonttutaitojen harjoittelua, tonttujen villasukkalotto ja jouluponi. Joulun tunnelmaa on myös kirjastoauto Onnelissa  kirjastokortti kannattaa ottaa mukaan.

Hupisaarten kesäteatterilla tapahtuu:
Klo 15, 16 ja 17 Tiernapoikaesitys
Klo 15.30, 16,30 ja 17.30 Joulujäniksen jupinoita

Oulun taidemuseolla on Tontun taidetarkkailutehtävä ja museon takapatiolla voi osallistua jää- ja lumitaiteen työpajaan, toki säävarauksella. Pohjois-Pohjanmaan museossa on tavattavissa Valoa oululaisille - Hammarin Sähkö Oy 110 vuotta -pienoisnäyttelyssä legendaarinen Hammarin näyteikkunajoulupukki! Museon näyttelyt on puettu perinteiseen jouluasuun. Museokierroksen yhteydessä voit nauttia mehua ja pipareita (niin kauan kuin niitä riittää). Molemmat museot ovat avoinna kello 18 saakka ja niihin on vapaa pääsy joulupolkutapahtuman ajan klo 14–18. 

Joulupolkutapahtumassa ovat mukana Oulun kaupungin liikuntapalvelut, nuorisopalvelut, pääkirjasto, Oulun taidemuseo, Pohjois-Pohjanmaan museo, Timosenkosken luontokoulu, yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kahvila Kiikku ja Taidemuseon kahvila Kaari, Kippponit, Madekosken Tiernat, MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri, Oulun ensi- ja turvakoti ry, Oulun 4H-yhdistys ry. Oulun seudun lausujat ry. Oulun tuomiokirkkoseurakunta, Oulun Voimisteluseura ry. Pelastakaa lapset ry.

Tapahtuman juliste (PDF)

 

Jakolinkki

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin