Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Hupisaarten joulupolku

Aika: la 14.12.2019 14:00 - 18:00

Hupisaarilla kiertelee perinteinen ja tunnelmallinen joulupolku, joka alkaa Hupisaarten keskusleikkipuistosta. Ulkotulet ja lyhdyt johdattelevat kulkijoita polulla eteenpäin. Matkan varrella on jouluisia asetelmia, tonttujumppaa, jouluinen porokepparikisa, tonttutaitojen harjoittelua, tonttujen villasukkalotto ja jouluponi. Joulun tunnelmaa on myös kirjastoauto Onnelissa  kirjastokortti kannattaa ottaa mukaan.

Hupisaarten kesäteatterilla tapahtuu:
Klo 15, 16 ja 17 Tiernapoikaesitys
Klo 15.30, 16,30 ja 17.30 Joulujäniksen jupinoita

Oulun taidemuseolla on Tontun taidetarkkailutehtävä ja museon takapatiolla voi osallistua jää- ja lumitaiteen työpajaan, toki säävarauksella. Pohjois-Pohjanmaan museossa on tavattavissa Valoa oululaisille - Hammarin Sähkö Oy 110 vuotta -pienoisnäyttelyssä legendaarinen Hammarin näyteikkunajoulupukki! Museon näyttelyt on puettu perinteiseen jouluasuun. Museokierroksen yhteydessä voit nauttia mehua ja pipareita (niin kauan kuin niitä riittää). Molemmat museot ovat avoinna kello 18 saakka ja niihin on vapaa pääsy joulupolkutapahtuman ajan klo 14–18. 

Joulupolkutapahtumassa ovat mukana Oulun kaupungin liikuntapalvelut, nuorisopalvelut, pääkirjasto, Oulun taidemuseo, Pohjois-Pohjanmaan museo, Timosenkosken luontokoulu, yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kahvila Kiikku ja Taidemuseon kahvila Kaari, Kippponit, Madekosken Tiernat, MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri, Oulun ensi- ja turvakoti ry, Oulun 4H-yhdistys ry. Oulun seudun lausujat ry. Oulun tuomiokirkkoseurakunta, Oulun Voimisteluseura ry. Pelastakaa lapset ry.

Tapahtuman juliste (PDF)

 

Jakolinkki

KOE AINUTLAATUINEN MUINAISTULIEN ILTA ELOKUUN HÄMÄRÄSSÄ!

Kierikki ry järjestää Muinaistulien illan lauantaina 22. elokuuta 2020 klo 16-22 Kivikauden kylässä.

Keskuksen perusnäyttely on myös nähtävillä samaan aikaan. Muinaistulien illan kohokohdan järjestää tanssija Arttu Peltoniemi muinaisvaikutteisella tanssiesityksellään.

Paikalla on kolme opasta, jotka jakavat tulijat pienempiin ryhmiin ja kertovat kivikaudesta.  Kivikauden kylässä on tarjolla myös Yli-Iin eläkeläisten maukas kotiruokaillallinen sekä kahvia, makkaraa ja pikkupurtavaa myynnissä. 

Tämä kaikki on tarjolla 20,00e/17 vuotta täyttänyt ja 10,00e/6-17-vuotias ja alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Illallisen hinta on 12,00e, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan. HUOMIO: Kaikki maksut maksetaan paikan päällä käteisellä, varaathan myös pikkurahaa mukaan. 

Otamme iltaan korkeintaan 50 vierasta ennakkoilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään varaamaan myös ruokailu ja kertomaan erikoisruokavaliot. Omia eväitä voi toki ottaa mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla os: asiakaspalvelu@kierikki.fi

TERVETULOA!

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin