Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

PERUTTU | Senioriklubi: näyttelykierros Kohtalona luovuus

Aika: ke 27.5.2020 13:00 - 15:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

TAPAHTUMA ON PERUTTU. Museo- ja tiedekeskus Luupin Myllytullin vierailukohteissa eli Tiedekeskus Tietomaassa, Oulun taidemuseossa ja Pohjois-Pohjanmaan museossa perutaan kaikki kaikille avoimet yleisötapahtumat 31.5.2020 saakka koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi viranomaisten antamien suositusten mukaisesti.

Luupin senioriklubi tutustuu Kohtalona luovuus – ITE ja kumppanit -näyttelyyn ke 27.5. klo 13 Oulun taidemuseossa.

Tapaamisen aluksi tutustutaan ITE-taiteen 20-vuotisjuhlanäyttelyyn. Näyttelyssä on mukana edesmenneitä ja nykyisiä kansantaiteilijoilta meiltä ja muualta sekä teoksia nykytaiteilijoilta. Näyttelyn teokset ovat omaäänisiä ja uniikkeja, mutta niillä on myös yhteisiä teemoja ja tyylipiirteitä. Esittelijänä toimii taidemuseon amanuenssi Elina Vieru. Tutustu Kohtalona luovuus – ITE ja kumppanit -näyttelyyn.

Näyttelyesittelyn jälkeen klubilaisilla on mahdollisuus osallistua taidepajaan. Pajan ohjaajina toimivat museolehtori Laura Lampinen ja museoamanuenssi Mirka Kortesoja. Pajaan on sitova ilmoittautuminen 20.5. mennessä. Ilmoittaudu sähköpostilla info.taidemuseo@ouka.fi tai puhelimella 044 703 7471. Voit kuitenkin tulla opastukseen, vaikka et osallistuisi pajaan.

Luupin senioriklubi tarjoaa yli 60-vuotiaille ja eläkeläisille kerhomuotoista toimintaa ja se kokoontui pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Senioriklubin tapaamisiin kynnys on matala, sillä ilmoittautumista ei tarvita, ellei sitä erikseen mainita. Senioriklubin tilaisuuksiin pääsee sisäänpääsymaksun hinnalla (eläkeläiset taidemuseolle 7 €), Kaikukortilla tai Museokortilla. Tervetuloa!

Kuva: Tuula Huusko, Nimetön (yksityiskohta), 1990-luku, tussi. Kuva: Pekka Agarth.

Jakolinkki

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin