Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Oulun taidemuseon perhepäivä

Aika: su 15.3.2020 12:00 - 16:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

Perhepäivänä taidemuseossa on perheille ja lapsille suunnattua mukavaa toimintaa ja työpajoja sekä esiintyjiä. Tule viettämään toimelias ja innostava päivä taiteen äärellä. Pääset tutkimaan värien ihmeellistä maailmaa, kokeilemaan pastelliliituja ja kuulemaan taiteilija Ellen Thesleffin elämästä sadun keinoin. Madetojan musiikkilukion bändi Kilponen & Moilanen Houseband esiintyy Satula-tilassa klo 13 ja 14.30.

Päivän aikataulu:
klo 12–13 Värien leikki -kuivapastellipaja (Reppu)
12.30 Satuhetki Ellenin kanssa (salit, kesto n. puoli tuntia)
13.00 Kilponen & Moilanen Houseband esiintyy (Satula, kesto n. puoli tuntia)
14.00 Satuhetki Ellenin kanssa
14.30 Kilponen & Moilanen Houseband esiintyy
15–16 Värien leikki -kuivapastellipaja

12–16 Omatoimisia puuhapisteitä ja kuvasuunnistusta näyttelysaleissa

Samana päivänä myös aikuisille:
15.00 Näyttelyesittely, Hanna-Reetta Schreck
16.30 Näyttelijä Johanna Jauhiainen, skenografi Jaana Kurttila ja Thesleff-näyttelyn kuraattori, tutkija Hanna-Reetta Schreck esittävät osia ja kertovat taiteen- ja tieteenvälisestä työskentelystään Thesleffin omakuvaan perustuvan näyttämöteoksen parissa, Satula-tila

Kuva taustalla: Ellen Thesleff, Helsingin satama, 1912, Katarina ja Leonard Bäcksbackan kokoelma, HAM. Kuva: Hanna Kukorelli.
Oikean yläkulman pallo: kuva kirjasta Ellen!: taiteilija Ellen Thesleffin elämä ja villit värit, teksti Leena Virtanen, kuvat ja ulkoasu Sanna Pelliccioni, 2019.

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin