Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Yleisöluento: Avaruusilmasto ja sen vaikutus Maan ilmastoon

Aika: ke 19.2.2020 18:00 - 19:30
Paikka: Tietomaan auditorio, Tiedekeskus Tietomaa, Nahkatehtaankatu 6

Tietomaan kevään yleisöluentosarjan avaavassa illassa tutustutaan avaruusilmastoon. Yliopistotutkija Timo Asikaisen luennolla avaruusilmastolla tarkoitetaan Auringon toiminnan pitkäaikaisia vaihteluita sekä niiden vaikutuksia Maan lähiavaruudessa. Tutustumme myös viimeaikaisiin tutkimustuloksiin, jotka osoittavat, että avaruusympäristön muutoksilla on vaikutuksia myös Maan ilmaston vaihteluissa.

Yleisöluento on Tietomaan auditoriossa, jonne mahtuu 210 henkilöä. Vapaa pääsy.

Yleisöluennot ovat Tiedekeskus Tietomaan ja Oulun yliopiston yhteistyötä

Tulossa keväällä:

18.3. Olli Loukola: Älykkäät mehiläiset
22.4. Mari Jaakkola: Puolukasta terveyttä ja uusia jalosteita
13.5. Raija Korpelainen: Sunnuntaikävelykö terveysliikuntaa? 

Jakolinkki

KOE AINUTLAATUINEN MUINAISTULIEN ILTA ELOKUUN HÄMÄRÄSSÄ!

Kierikki ry järjestää Muinaistulien illan lauantaina 22. elokuuta 2020 klo 16-22 Kivikauden kylässä.

Keskuksen perusnäyttely on myös nähtävillä samaan aikaan. Muinaistulien illan kohokohdan järjestää tanssija Arttu Peltoniemi muinaisvaikutteisella tanssiesityksellään.

Paikalla on kolme opasta, jotka jakavat tulijat pienempiin ryhmiin ja kertovat kivikaudesta.  Kivikauden kylässä on tarjolla myös Yli-Iin eläkeläisten maukas kotiruokaillallinen sekä kahvia, makkaraa ja pikkupurtavaa myynnissä. 

Tämä kaikki on tarjolla 20,00e/17 vuotta täyttänyt ja 10,00e/6-17-vuotias ja alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Illallisen hinta on 12,00e, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan. HUOMIO: Kaikki maksut maksetaan paikan päällä käteisellä, varaathan myös pikkurahaa mukaan. 

Otamme iltaan korkeintaan 50 vierasta ennakkoilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään varaamaan myös ruokailu ja kertomaan erikoisruokavaliot. Omia eväitä voi toki ottaa mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla os: asiakaspalvelu@kierikki.fi

TERVETULOA!

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin