Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Nukketeatteri Sytkyt: Peukaloisen retket villihanhien selässä

Aika: su 16.2.2020 12:00 - 12:30
Paikka: Pohjois-Pohjanmaan museo, Pohjois-Pohjanmaan museo, Ainolanpolku 1

Nukketeatteri Sytkyjen lämmin tulkinta Selma Lagerlöfin rakastetusta lastenromaanista nostaa keskiöön luonnon ja eläimet. Rauhallisesti liitelevät Nils, Martti ja villihanhet kokevat monta seikkailua Suomessa. 

Esityksen alussa nukkenäyttelijä Juha Laukkanen kertoo lapsille esityksestä. Hän myös esittelee katsojille Pirjo Kivimäen valmistaman teatterinukke Nilsin, peukaloisen ja ottaa myös lapsiyleisön mukaan keskusteluun.

Esityksen kesto n.  25 minuuttia, sopii pienillekin teatterikävijöille. 

Esitys sisältyy museon pääsymaksuun – alle 18-vuotiailla on museoon vapaa pääsy!

Toinen esitys kello 14.

Jakolinkki

KOE AINUTLAATUINEN MUINAISTULIEN ILTA ELOKUUN HÄMÄRÄSSÄ!

Kierikki ry järjestää Muinaistulien illan lauantaina 22. elokuuta 2020 klo 16-22 Kivikauden kylässä.

Keskuksen perusnäyttely on myös nähtävillä samaan aikaan. Muinaistulien illan kohokohdan järjestää tanssija Arttu Peltoniemi muinaisvaikutteisella tanssiesityksellään.

Paikalla on kolme opasta, jotka jakavat tulijat pienempiin ryhmiin ja kertovat kivikaudesta.  Kivikauden kylässä on tarjolla myös Yli-Iin eläkeläisten maukas kotiruokaillallinen sekä kahvia, makkaraa ja pikkupurtavaa myynnissä. 

Tämä kaikki on tarjolla 20,00e/17 vuotta täyttänyt ja 10,00e/6-17-vuotias ja alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Illallisen hinta on 12,00e, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan. HUOMIO: Kaikki maksut maksetaan paikan päällä käteisellä, varaathan myös pikkurahaa mukaan. 

Otamme iltaan korkeintaan 50 vierasta ennakkoilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään varaamaan myös ruokailu ja kertomaan erikoisruokavaliot. Omia eväitä voi toki ottaa mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla os: asiakaspalvelu@kierikki.fi

TERVETULOA!

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin