Tapahtumia Luupissa

Tapahtumat

< Takaisin

Avajaispäivä: Inka Nieminen – Sea-changes

Aika: ke 7.10.2020 10:00 - 17:00
Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9

 

Tervetuloa tutustumaan Inka Niemisen Sea-changes-näyttelyyn Oulun taidemuseoon avajaispäivänä ke 7.10. klo 10–17. Museoon on vapaa pääsy.

Kuvanveistäjä Inka Nieminen on tavattavissa näyttelyssä avajaispäivänä klo 15–17.

Inka Niemisen veistosinstallaatioissa yhdistyvät käsin tekemisen ikiaikainen traditio ja lumous, maanläheiset, ekologiset materiaalit ja tutkiva asenne. Nieminen on pyrkinyt löytämään tavan, jolla materiaalit haluavat tulla esiin. Hän on aina käyttänyt savea muovailuun ja luonnosteluun, mutta nyt polttamaton savi on innostanut tavoittelemaan isompia muotoja ja kokonaisuuksia ja voimakkaampaa ilmaisua. Näyttelyn verkkosivut.

Näyttelylle ei järjestetä perinteisiä avajaisia, jotta voimme taata turvallisen vierailukokemuksen myös epidemian aikana ja minimoida koronaan liittyvät tartuntariskit. Koronavirusepidemian vuoksi taidemuseossa voi yhtäaikaisesti vierailla rajoitettu määrä asiakkaita. Tämän vuoksi, voimme mahdollisina ruuhka-aikoina joutua pyytämään teitä odottamaan hetkisen omaa vuoroanne. Tervetuloa turvallisesti taiteen pariin!

Näyttely on esillä Oulun taidemuseossa 8.10.2020–21.2.2021.

Kuva ylhäällä: still-kuva videosta Sea-changes. Kuvaaja: Teemu Ikonen.

Jakolinkki

 

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin