Toinen muinaistulien yö

Alkupäivämäärä:
31. elokuuta 2019, 00:00
Loppupäivämäärä:
1. syyskuuta 2019, 23:59
Sijainti:
Kierikkikeskus, Pahkalantie 447
Tapahtumapaikka Kierikkikeskus, kivikauden kylä

Elokuun lopussa Kierikkikeskuksessa järjestetään toinen muinaistulien yö suuren kysynnän vuoksi. Muinaistulien yötä vietetään Kierikkikeskuksen kivikauden kylässä Iijoen varrella. Tule yöpymään omassa makuupussissasi kylän asumuksissa ja koe syksyisen yön ja roihuavan nuotion luoma mystinen tunnelma. Asumusten lavereilta ja lattiapaikoilta löytyy nukkumatilaa yhteensä vähintään viidellekymmenelle hengelle, ja toki ulkosallakin kylässä saa yöpyä. Illan hämärtyessä sytytetään suuri kokko kivikauden kylän hiekkarannalle, ja kivikauden opas on paikalla kylässä koko yön.

Yöpymisen hinta on 20 euroa henkilöltä ja se maksetaan Kierikkikeskuksen kassalle lauantaina 31.8. Kierikkikeskuksen päärakennuksen sulkeutumisaikaan kello 16 mennessä. Hinta sisältää myös Kierikkikeskuksen arkeologisen näyttelyn sisäänpääsymaksun.

Kivikauden kylän huoltorakennuksella ovat yöpymisen aikana käytettävissä yleisö-WC:t ja saatavilla on puhdasta vettä. Ruoanlaittomahdollisuus on avotulella ja yöpyjien omilla retkikeittimillä. Tapahtumassa on myös mahdollisuus ostaa Yli-Iin eläkeläisten valmistama maukas kotiruokapäivällinen.

Ennakkoilmoittautumiset viimeistään 20.8. osoitteeseen asiakaspalvelu@kierikki.fi. Lisätietoja saa tarvittaessa samasta osoitteesta.

Alisivustot: Kierikki