Tiedebrunssi: Tutkimuskohteena Suomen ruokahistoria

Alkupäivämäärä:
11. lokakuuta 2020, 11:00
Loppupäivämäärä:
11. lokakuuta 2020, 15:00
Sijainti:
Tiedekeskus Tietomaa, Nahkatehtaankatu 6
Tapahtumapaikka Tietomaan Tiedekahvila

Ruoka on aina ollut keskeinen historiaa ja ihmisen toimintaa ohjannut tekijä, ja ruoan historia kertoo, miten yhteiskunnat ja kulttuurit ovat muuttuneet vuosisatojen aikana. Yliopistonlehtori Ritva Kyllin esitelmässä tarkastellaan Suomen ruokahistoriaa historioitsijan tutkimuskohteena.

Luento alkaa kello 12.30 (kesto n. 30 min).

Tiedebrunssi on tarjolla kello 11–15. Brunssin hinta on 19 € henkilöltä, luento kuuluu aterian hintaan. Brunssille mahtuu 30 henkilöä.

Tiedebrunssin voi ostaa paikanpäällä tai varata ennakkoon puhelimitse 045 617 6586. Ennakkovaraus on käytävä maksamassa Tiedekahvila Tietomaassa viimeistään brunssia edeltävänä tiistaina.

Tiedebrunssit järjestetään yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa. Brunssin menun toteutuksesta vastaa Tiedekahvilan palvelutoimittaja Kanresta Oy.

Tuleva tiedebrunssi 15.11. Juho Kontio: Todennäköisyyslaskenta monitoimityökaluna

 

Alisivustot: Tietomaa