Tiedekahvila Tietomaa

Kahvila on ollut aina tärkeä osa Tietomaa-vierailua. Nyt siitä on tullut entistä näkyvämpi osa tiedekeskusta, sillä uudistunut Tiedekahvila on nyt täyttä Tietomaata ulkoasultaankin. Sisustuksessa pilkahtelee kahvittelijoille ja ruokailijoille tietoa hauskalla tavalla.

Kahvilassa on tarjolla talon omassa keittiössä valmistettuja makeita ja suolaisia leivonnaisia. Isomman nälän yllättäessä voit istahtaa maittavalle lounaalle viihtyisään ruokasaliin. Lounas on tarjolla arkisin ma-pe klo 11–13.30 (hävikkilounas klo 13.15–13.30). Viikonloppuisin ei yleensä ole lounasta, mutta voit tilata vaikka salaattiannoksen lämpimällä lisukkeella.

Tiedekahvila sijaitsee Tietomaan aulassa ja siellä voi asioida ostamatta pääsylippua. Maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisten maksukorttien lisäksi Edenred, Smartum ja Epassi.

Tietomaan Tiedekahvilasta on mahdollisuus tilata maittava kotiruokalounas ryhmälle (minimi 20 hlö). Kotiruokalounas sisältää pääruuan ja runsaan salaattivalikoiman. Lounas sisältää myös leivän, levitteen, ruokajuomana maito, vesi tai kotikalja sekä jälkiruokakahvi tai -tee.

Tiedekahvila Tietomaan kautta voi tilata leivonnaisia sekä täyte- ja voileipäkakut perhejuhliin tai arjen juhlahetkiin. Pyydä tarjous.

Lounaiden, illallisten ja kokouskahvitusten tilaukset:

Inkeri Aitto-Oja
posti(at)kaidis.fi
p. 040 716 3332
Tiedekahvila Tietomaan ulkoiset nettisivut

Muut tiedustelut:

Tiedekahvila Tietomaa
p. 0400 898 091