Tiedekahvila Tietomaa

Kahvila on ollut aina tärkeä osa Tietomaa-vierailua. Nyt siitä on tullut entistä näkyvämpi osa tiedekeskusta, sillä uudistunut Tiedekahvila on nyt täyttä Tietomaata ulkoasultaankin. Sisustuksessa pilkahtelee kahvittelijoille ja ruokailijoille tietoa hauskalla tavalla.

Kahvilassa on tarjolla talon omassa keittiössä valmistettuja makeita ja suolaisia leivonnaisia. Isomman nälän yllättäessä voit istahtaa maittavalle lounaalle viihtyisään ruokasaliin. Lounas on arkisin tarjolla klo 11–13.30 ja viikonloppuisin klo 12–14.30.

Tiedekahvila sijaitsee Tietomaan aulassa ja siellä voi asioida ostamatta pääsylippua. Maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisten maksukorttien lisäksi Edenred ja Smartum.

Tietomaan Tiedekahvilasta on mahdollisuus tilata maittava kotiruokalounas ryhmälle (minimi 20 hlö). Kotiruokalounas sisältää pääruuan ja runsaan salaattivalikoiman. Lounas sisältää myös leivän, levitteen, ruokajuomana maito, vesi tai kotikalja sekä jälkiruokakahvi tai -tee.

Tiedekahvila Tietomaan kautta voi tilata leivonnaisia sekä täyte- ja voileipäkakut perhejuhliin tai arjen juhlahetkiin. Pyydä tarjous.

Lounaiden, illallisten ja kokouskahvitusten tilaukset:

Inkeri Aitto-Oja
posti(at)kaidis.fi
p. 040 716 3332