August Sahlsten -lukio

August Sahlsten -lukion logoTyrnävällä sijaitseva August Sahlsten -lukio on monimuotolukio, joka on saanut nimensä tyrnäväläisen juustomestarin mukaan. 

AS-lukiossa hyödynnetään nykyaikaista teknologiaa ja etäopetusta. Opiskelijat suorittavat lukio-opintonsa monimuoto-opiskeluna Tyrnävällä entisen Juustolan tiloissa.

Opettajat ohjaavat opiskelijoiden työskentelyä videoneuvottelun, lähiopetuksen ja digitaalisten oppimisympäristöjen avulla. Lisäksi AS-lukiossa on opettajatuutoreita, jotka huolehtivat arjen sujumisesta koululla.

Opiskelijoiden koulupäivä on etäopetuksesta huolimatta hyvin tavanomainen: oppitunnit alkavat klo 8.15 ja päättyvät yleensä klo 15.00. Muutoin lukiossa noudatetaan samoja työ- ja loma-aikoja kuin Lyseolla.

AS-lukion erikoisuuksia on, että osa soveltavista kursseista tarjotaan juuri tätä lukiota varten. Lukiolaiset voivat suorittaa IB-lukion Business and Management-opintoja. Lisäksi heille tarjotaan Oulun Ammattikorkeakoulun biotalouden kursseja.

Opiskelijoilla on myös mahdollisuus opiskella Lyseolla sekä valita kursseja eLukiosta. Näin he voivat opiskella sellaisiakin oppiaineita, joita omassa lukiossa ei ole tarjolla.  

AS-lukiossa opiskelijoille tarjotaan ilmaiset digitaaliset oppimateriaalit sekä läppäri. Tyrnäväläisille opiskelijoille koulukuljetus on ilmainen Tyrnävän kunnan koulukuljetusperiaatteiden mukaisesti.

 

 
"Mukava ilmapiiri, viihtyisät tilat
ja lyhyt koulumatka tyrnäväläisille."
 
"AS-lukio on pieni lukio, joten täällä on
tiivis porukka 
ja kaikki kavereita keskenään."
 
 

 

August Sahlsten -lukio
Meijeritie 4
91800 Tyrnävä

Apulaisrehtori:

Päivi Pirilä
puh. 044 703 9462
sähköposti: paivi.pirila (a) ouka.fi

Tuutorit:

Lea Pesonen
puh. 040 741 9323

Tiina Pilto
puh. 040 634 1512

Sari Tapola
puh. 040 660 9497

sähköpostit: etunimi.sukunimi (a) eduouka.fi

Opinto-ohjaaja:

Tiina Rautalin
puh. 040 703 9454
sähköposti: tiina.rautalin (a) ouka.fi

Opinto-opas 2020 - 2021 

Instagram:

 #oulunlyseo

 #aslukio