In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Kotitiedote 1/2012-2013

Hyvä kotiväki,

lukuvuosi on saatu nyt mukavasti käyntiin ja haluamme tiedottaa teitä muutamasta tärkeästä koulutyöhön liittyvästä asiasta ja ajankohdasta:

 

 • WILMA

Koulumme on ottanut käyttöön Wilma-ohjelman. Aiemmin reissuvihkolla tai sähköpostilla tapahtunut yhteydenpito vanhempien ja koulun välillä tapahtuu jatkossa Wilman kautta. Wilma-tunnuksen luomiseen tarvittava avainkoodi luovutettiin huoltajalle vanhempainillassa. Jos kumpikaan huoltajista ei ollut siellä paikalla, avainkoodi ja ohjeet tunnuksen luomiseen on lähetetty kotiin oppilaan mukana.

Välitöntä yhteydensaantia vaativat asiat hoidetaan edelleen nopeinta reittiä eli puhelimitse.

Tämä kotitiedote sekä muut koko koulua koskevat tiedotteet tulevat jatkossa nähtäville Wilmaan sekä koulun nettisivuille. Myös luokkakohtaiset tiedotteet siirtyvät pääasiassa Wilmaan.

 

 • KASVATUSKESKUSTELU

Jälki-istuntojen tilalle olemme ottaneet käytänteeksi kasvatuskeskustelut (KAKE). Toistuvista pienistä sääntörikkomuksista tai yhdestä suuremmasta rikkomuksesta voidaan oppilaalle määrätä kasvatuskeskustelu. Keskustelussa asia selvitetään KAKE-opettajan kanssa ja oppilas ilmoittaa tapahtuneesta kotiin keskustelun lopuksi.  

 

 • LOMIEN ANOMINEN

Kaikki suunnitellut poissaolot koulutyöstä anotaan siihen tarkoitetulla lomakkeella. Lomake löytyy koulumme nettisivuilta, lomakkeet -linkin takaa. (Loma-anomus perusopetus). Tarvittaessa sen saa tulostettuna myös koululta.

 

 • HEIKKILÄNKANKAAN MONITOIMITALON ILKIVALTA

Monitoimitalon pihalla on tapahtunut erinäistä ilkivaltaa. Kasvillisuutta on tuhottu, taideteosta on turmeltu ja pihalle on särjetty lasipulloja. Pidättehän monitoimitalon lähettyvillä liikkuessanne silmällä yhteistä omaisuuttamme ja ilmoitatte mahdollisista havainnoista koulumme henkilökunnalle.

 

 • KOULUKUVAUSPÄIVÄT OVAT MUUTTUNEET!

Valokuvaus on ohjelmassa Heikkilänkankaalla torstaina 6.9. ja Madekoskella perjantaina 7.9.

Ennakkoon täytettävä lomake käy oppilaan mukana kotona täytettävänä noin viikkoa ennen kuvauspäivää. Huomioithan, että lomakkeessa oleva päivämäärä on siis väärä ja tässä tiedotteessa olevat päivät ovat ne oikeat.

  

 • KINKERIT

Koulukinkereiden aihe on tänä syksynä Pipliaseura 200 -vuotta. Samalla seurakunnan henkilöt kertovat Pipliaseuran synnystä ja esittävät yhden Raamatunkertomuksen.

 

Koulukinkerit ovat Heikkilänkankaalla ke 5.9. klo 9.15 ja Madekoskella samana päivänä klo 10.15.

 

 • ENGLANNIN LÄKSYBLOGI

Englanninopettaja Riitta Montin on ottanut käyttöön läksyblogin. Jos oppilas on pois EN-tunnilta, niin läksyt voi katsoa blogista. Sivuilta löytyy myös hyviä linkkivinkkejä.

Blogin www-osoite on: enhw.wordpress.com

 

 • LAUANTAITYÖPÄIVÄ

Työskentelemme tänä lukuvuonna yhtenä lauantaina. Lauantai on 15.9, jolloin sekä Madekosken että Heikkilänkankaan yksiköissä järjestetään ulkona tapahtuma, jossa tehtävärasteina on erilaisia perinteisiä leikkejä ja pelejä. Lauantai työpäivä korvaa perjantain 10.5.2013.

Vanhemmat ovat tervetulleita tapahtumaan ja pyydämmekin, että mikäli vanhemman on mahdollista tulla avuksi tapahtuman järjestämiseen, niin hän olisi yhteydessä joko lapsensa opettajaan tai koulun rehtoriin perjantaihin 7.9. mennessä. Näin tiedämme apujoukon suuruuden hyvissä ajoin ja voimme huomioida sen tapahtuman suunnittelussa.

 

 • UINTIVIIKKO on viikko 38 (17.-21.9.) Opettajat tiedottavat oman luokkansa aikataulusta tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

 

 • TERVEYDENHOITAJA

Madekosken ja Heikkilänkankaan koulun uusi terveydenhoitaja on Eija Käräjäoja. Hän työskentelee Heikkilänkankaalla tiistaisin ja Madekoskella perjantaisin. Hänet tavoittaa myös maanantaista perjantaihin numerosta 044-703 4604 ja myös Wilman kautta.

 

 • KOTI-KOULUTOIMIKUNTA

Koti-koulutoimikunnan jäsenistö on nyt koossa ja ensimmäinen kokous myös pidetty. Koti-koulutoimikunnan puheenjohtajana toimii tulevana lukuvuonna Tiina Laaninen, varapuheenjohtajana Minna Kurvi ja sihteerinä Ari Salmi. Kokousmuistiot tulevat nähtäville koulun nettisivuille aina lähipäivinä kokouksen jälkeen.  

 

Mukavaa syksyn alkua teille kaikille!

Yhteistyöterveisin, Juha Heikkinen, Madekosken ja Heikkilänkankaan koulun rehtori (vs.)