In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Kotitiedote 1 / 2014 - 2015

Tervehdys koteihin,

kesä on vielä hienosti meneillään ilmojen puolesta, mutta on aika palata koulutyön pariin ja saada lukuvuosi sujuvasti käyntiin. Tässä tiedotteessa on tärkeitä asioita ja ajankohtia koulutyöhön liittyen:

KOULUPÄIVÄT 11.-15.8.
1.luokilla: Ma - ke klo 9.30 – 12.30.
2.-6.luokilla: Ma - ke klo 9.30 – 13.30.
Lukujärjestyksen mukainen opiskelu alkaa torstaina 14.8.

VANHEMPAINILLAT
1.-2.luokkien vanhempainilta pidetään Heikkilänkankaan koululla keskiviikkona 13.8. klo 18 – 19.30.
3.-6.luokkien vanhempainilta pidetään Madekosken koululla torstaina 21.8. klo 18 – 19.30.
Aloitamme illat salissa yhteisellä osuudella, jonka jälkeen jatketaan luokissa luokkakohtaisilla osuuksilla.

KOULUKUVAUS
Valokuvaus on ohjelmassa Heikkilänkankaalla torstaina 21.8. klo 9.30 alkaen ja Madekoskella perjantaina 22.8. klo 9.30 alkaen. Koulukuvaaja on tänäkin lukuvuotena Suomen Mallikuvat Oy.

Oppilaan mukana tulee 11.8. alkavalla kouluviikolla lomake kotona täytettäväksi. Lomake tulee olla oppilaalla mukana koulukuvauspäivänä.

UINTIVIIKKO 37 (8.-12.9.) Opettajat tiedottavat tarkemmin oman luokkansa aikataulusta.

ITSEARVIOINTIVIIKKO SEKÄ ARVIOINTI- JA KEHITYSKESKUSTELUVIIKKO
Viikko 40 on oppilaiden itsearviointiviikko ja viikolla 41 ovat vuorossa vanhempien, (oppilaan) ja opettajan väliset arviointi- ja kehityskeskustelut. Keskusteluajat ja tarkempi tiedottaminen viikon 41 ohjelmasta tulee luokkakohtaisesti lähempänä ajankohtaa.

SYYSLOMAA vietämme tuttuun tapaan viikolla 43

LUKUVUODEN TYÖPÄIVÄT
Madekosken ja Heikkilänkankaan koulu työskentelee Oulun kaupungin koulujen työaikojen mukaisesti. Tänä lukuvuotena emme tee lauantaityöpäiviä. Työ- ja loma-ajat löytyvät koulun nettisivuilta linkin takaa. 

LOMIEN ANOMINEN
Kaikki suunnitellut poissaolot koulutyöstä anotaan siihen tarkoitetulla lomakkeella. Lomake löytyy koulumme nettisivuilta, lomakkeet -linkin takaa. (Loma-anomus perusopetus). Tarvittaessa sen saa tulostettuna myös koululta.

WILMA
Koulumme käyttää kotien kanssa viestittäessä Wilma-ohjelmaa. Välitöntä yhteydensaantia vaativat asiat hoidetaan nopeinta reittiä eli puhelimitse.

Tämä kotitiedote tulee nähtäville koteihin paperisena tiedotteena muistiin ja nähtäville laitettavaksi, Wilmaan sekä koulun nettisivuille. Luokkakohtaiset ja muut tiedotteet tulevat pääasiassa Wilmaan.

YHTEYSTIETOJEN TARKASTAMINEN JA PÄIVITTÄMINEN
Jokaisen kodin tulee käydä tarkastamassa Wilmassa oppilaan ja huoltajien henkilö- ja yhteystiedot sekä päivittää ne tarvittaessa.

KIRJASTOAUTO käy Heikkilänkankaan koululla parillisten viikkojen perjantaina ja Madekosken koululla jokaisena tiistaina pl. koulujen loma-ajat.

Käykää tutustumassa myös koulun nettisivujen sisältöön. Sieltä löytyy paljon hyvää ja tarpeellista tietoa koulumme toimintaan ja käytänteisiin liittyen.

Mukavaa lukuvuoden alkua teille kaikille!

Yhteistyöterveisin, Juha Heikkinen, Madekosken ja Heikkilänkankaan koulun rehtori