In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Yhteistyöverkosto Yhteistyöverkosto

Maahanmuuttajanuorten ohjaushankkeen aikana tiivistetään yhteistyötä Oulun alueen oppilaitosten ja viranomaistahojen välillä. Tiedonkulkua kehittämällä pyritään rakentamaan nuorelle hänen näkökulmastaan mielekäs, tarkoituksenmukainen ja ehjä koulutus- ja työelämäpolku.

Yhteistyöryhmä

MANO-hankkeen koollekutsumassa yhteistyöryhmässä on noin 30 jäsentä ja ryhmässä on edustettuina kaikki keskeiset maahanmuuttajia omassa toiminnassaan kohtaavat tahot. Yhteistyöryhmä kokoontuu 4 kertaa vuodessa.

Nivelvaihetiimi

Nivelvaihetiimin tehtävänä on kehittää ja tehostaa koulutuksen nivelvaiheen ohjaustyötä siten, että opintojen keskeyttämisen ja opiskelijoiden syrjäytymisen riski pienenee. Yhteistyöryhmästä erotettu nivelvaihetiimi koostuu 8 oppilaitoksen nimetyistä yhteyshenkilöistä. Myös nivelvaihetiimi kokoontuu 4 kertaa vuodessa.

Hankkeen yhteistyöryhmä:

Hanke tekee valtakunnallista yhteistyötä muiden maahanmuuttajanuorten ohjauksen ja koulutuksen kehittämiseen painottuvien hankkeiden kanssa. Muualla Suomessa toteutettaviin hankkeisiin voit tutustua esimerkiksi sisäasiainministeriön ALPO-sivuston kautta.