In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Mäntylä-Snellman päiväkoti toimii kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa vuonna 1935 rakennetussa lastensairaalarakennuksessa (Snellman-talo) sekä sairaalan henkilökunnalle rakennetussa asuntolassa (Mäntylä-talo).

Snellman-talossa toimii viisi 0–5-vuotiaiden lasten kokopäiväryhmää, saamen kielen kerho ja saamen kielen kokopäiväryhmä sekä avoimen varhaiskasvatuksen leikkikouluryhmät.

Mäntylä-talossa toimivat 6-vuotiaiden esiopetusryhmät, sekä 5-vuotiaiden ryhmä. Mäntylässä toimii päivittäin n. 180 lasta. Henkilöstöä koko yksikössä on kaiken kaikkiaan 35.

Koulutalo

Yksikkömme sijaitsee luonnonläheisellä paikalla. Piha-alueet ovat turvalliset ja tilavat, jotka innostavat lapsia leikkimään ja liikkumaan. Pihoja ympäröi mäntymetsä, joka antaa mahdollisuuden lapsen luontaiseen liikkumiseen ja tutkimiseen. Metsä antaa monipuolisia ja haasteellisia elämyksiä ja kokemuksia lapsille.

Toimintamme suunnittelua ja toteutusta ohjaa Vihreä lippu -ohjelma. Se on kestävän kehityksen ohjelma, jossa yhdistyvät ympäristökuormituksen vähentäminen, kestävän kehityksen kasvatus ja lasten osallisuus.