Ajankohtaista

< Takaisin

Koulun aloitukseen liittyviä ohjeita

Hyvät huoltajat!

 

Mukava uutinen tuli Oulun päälliköiltä: saamme aloittaa lähikouluperiaatteella kaikkien oppilaidemme kanssa.

Luithan WILMA-tiedotteen, joka on lähetetty kaikille Oulun koululaisten huoltajille wilmassa.

 Ensimmäisenä koulupäivänä teemme Martinniemessä näin: Koulu alkaa kello 9.10

-  Luokkien 2,3,4,5 ja 6 oppilaat, sitä mukaa kun saapuvat Jokisuuntien portista pihalle, kulkevat turvavälein suoraan omaan luokkaansa, pesevät siellä kädet ja menevät istumaan. Ulkoportailla on  aikuinen neuvomassa.

-  LUONTOLUOKAN 2.lk oppilaat ohjataan odottamaan ruokasaliin hetkeksi.

-  Ekaluokkien oppilaat ja heitä koululle tuovat vanhemmat: Jääkää lapsenne kanssa piha-alueelle harvakseltaan seisoskelemaan. Kellon soitua tulevat ekaluokkien opettajat, ja vievät omat ryhmänsä omaan luokkaan, pesevät kädet ja aloittavat koulupäivän. Aikuiset lähtevät koulun pihalta.

- Taksilla tulevia 1-2lk oppilaita ollaan vastassa koulun vanhempien parkkipaikalla, ja heistä ekaluokkalaiset johdetaan piha-alueelle, johon yksi ohjaaja jää turvaksi. Kakkosluokkalaiset taksilla tulevat oppilaat neuvotaan menemään omaan luokkaansa omaa tahtia.

Ekaluokkalaisille ei järjestetä aiemmin suunnitellusti tutustumispäivää 11.8.

Kotikoulutoimikunta on ohjaamassa koululaisia ja ohjaamassa liikennettä ensimmäisenä koulupäivänä.

Koulu loppuu kello 11.55. Taksioppilaat saatellaan taksiin. Oppilaita saa olla odottamassa vanhempien parkkipaikalla taikka pyöräparkkialueella.

Torstaina 13.8 ja perjantaina 14.8 kaikki oppilaat ( 1-6 luokilla ) tulevat kukin suoraan omaan luokkaan käsienpesulle ja odottamaan tunnin alkua. ( koulua klo 9.10-11.55 )

Perjantaina 14.8 oma opettaja antaa mukaan oppilaille lukujärjestyksen, jonka mukaisesti opiskelu jatkuu maanantaista 17.8 lähtien. Oma opettaja jakaa myös mahdollisen tulo- ja lähtöporrastuksen aikataulun jatkoa varten.

Pyörätelineet on merkattu luokittain. Ensimmäisenä luokkansa telineelle tuleva laittaa pyörän ensimmäiseen paikkaan, seuraava heti viereen jne. Pyöräparkkialueelle ei saa jäädä oleskelmaan ja siellä muutoinkin tulee olla varovainen ja välttää ruuhkaa, huomioida erityisesti pienimpiä.

Koulun pihaan, koulun sisätloihin ei jatkossa tule muita aikuisia kuin opetushenkilökuntaa, koulupävien aikana.

Vanhempainiltojen järjestämistapaa mietitään, palataan asiaan.

Noudatamme hyvää käsihygieniaa. Kouluun ei saa tulla flunssaisena, tai muutoin sairaana.

Näissä merkeissä aloitamme uuden lukuvuoden. Mikäli tilanne muuttuu, ja saamme määräyksen muuttaa toimintatapoja, tiedotamme vanhemmille.

Toivotan kaikki lapset tervetulleiksi ja teidät vanhemmat toivon mukaan hyvään yhteistyöhön. Mikään ongelma ei ole liian vähäpätöinen ottaaksenne yhteyttä oman luokan opettajaan ja esim. koulun linja-asioissa minuun. Yhteistyömme olkoon toisiimme luottavaa ja rakentavaa, kuten tähänkin saakka.

Terveisin rehtori Sirkku Pennanen

0504201594

etunimi.sukunimi@ouka.fi

 

Jakolinkki