Siirry suoraan sisältöön

Kirjastoauto Kaunon monitoimipäivät jatkuvat tänä keväänä, ensimmäinen tiistaina Kaijonharjussa

7.2.2023

Kirjaston monitoimiauto Kauno vierailee tiistai-iltana 7. helmikuuta Kaijonharjun ostoskeskuksessa, kyydissään monikulttuurikeskus Villa Victorin työntekijöitä. Niin sanottuja monitoimipäiviä järjestetään eri puolilla kaupunkia pitkin kevättä.

Vuosi sitten käyttöön otetun kirjaston monitoimiauto Kaunon yhteistyö eri toimijoiden kanssa jatkuu keväällä 2023. Monitoimiautolla voidaan tuoda palveluita lähemmäksi kaupungin reuna-alueiden asukkaita. Samalla auto tuo myös kirjastopalvelut kävijöiden ulottuville ja aiheeseen liittyvää lainattavaa aineistoa ja materiaalia.

Monitoimipäivinä Kauno ei aja normaaleja iltareittejään.

Tiistaina 7.2. klo 16–19 Kauno suuntaa Kaijonharjun ostoskeskukseen Monikulttuurikeskus Villa Victorin työntekijöiden kanssa. Kävijät saavat monikielistä neuvontaa Villa Victorin palveluista ja samalla voivat lainata kirjastoauton aineistoa, kuulla kirjaston palveluista sekä hakea vaikka uuden kirjastokortin tai Kauno-heijastimen.

Muita yhteistyökumppaneita keväällä ovat Oulun kaupungin yhteisötoiminta ja liikuntapalvelut sekä Oulun teatteri. Normaaleilla iltareiteillä on satunnaisesti mukana myös eri palvelujen esittelijöitä, muun muassa Oulu Sinfoniasta ja Kiertokaaresta.

Monitoimipäivät keväällä 2023:

  • Ti 7.2. klo 16–19 Kaijonharjun Tokmanni/K-Supermarket, Villa-Victor
  • Ma 20.2.  klo 16–19. Yli-Iin Sale, Oulun kaupungin liikuntapalvelut
  • Ke 29.3. klo 16–19. Oulun teatteri, paikka ilmoitetaan myöhemmin
  • Ti 11.4. klo 16–19. Kaijonharjun Tokmanni/K-Supermarket, Oulun kaupungin yhteisötoiminta
  • Ma 24.4. klo 16–19 Jäälin K-Supermarket, Oulun kaupungin yhteisötoiminta
  • To 4.5. klo 16–19 Ritaharjun Ideapark, Villa Victor
  • Pe 26.5. klo 16–19 Kaakkurin Verkkokauppa/Bauhaus pysäköintialue, Oulun kaupungin yhteisötoiminta
Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kirjastoauto Kaunon ideana on luoda tasa-arvoa tuomalla monipuolisia palveluita lähemmäksi reuna-alueiden asukkaita.

Lue myös

Lue lisää aiheesta