Siirry suoraan sisältöön

Oulu kylässä -festivaali järjestetään toista kertaa ensi syksynä – festivaali hakee nyt toimijoita

16.5.2023

Oulu kylässä -festivaali järjestetään toista kertaa osana Oulun Päiviä 1. syyskuuta Kuusisaaren tapahtumapuistossa. Festivaali opastaa uusia ja nykyisiä oululaisia kotikaupungistaan tarjoamalla tietoa erilaisista palveluista ja harrastusmahdollisuuksista Oulussa. Oulu kylässä -festivaali on maksuton ja avoin kaikille.

Tapahtumassa on ohjelmassa monipuolisesti musiikki- ja tanssiesityksiä. Päälavalle nousevat muun muassa rock and rollia tarjoileva The Duckbills, oululaisduo Peltokurki sekä festivaalikansaa laulattava Mikko Alatalo. Oulun kaupunginjohtaja Seppo Määttä lähettää tapahtuman kutsukirjeen kaikille uusille asukkaille ja saapuu avaamaan festivaalin.

Festivaali kutsuu erityisesti uudet oululaiset Kuusisaareen viettämään rentoa tapahtumapäivää ja tutustumaan Ouluun. Vaikkei olisi uusi asukas, ovat kaikki tervetulluita tapahtumaan ja päivittämään tietonsa Oulusta ja nauttimaan laadukkaasta ohjelmatarjonnasta. Koko tapahtuman ohjelma on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla www.ouka.fi/oulukylassa.

Festivaali hakee toimijoita

Kuusisaaren nurmikentälle kokoontuu laaja joukko erilaisia toimijoita, jotka esittelevät toimintaansa ja palveluita uusille oululaisille. Toimijoiksi etsitään erilaisia järjestöjä ja seuroja. Kuusisaaren alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen toiminnan esittelyyn sekä osallistavan aktiviteetin järjestämiseen.

Alueelle järjestetään telttoja, joissa toimijat pääsevät esittäytymään ja Kuusisaaren nurmikenttä sekä polut mahdollistavat erilaiset näytökset, kilpailut ja kokeilut. Toimijahaku on käynnissä 31. heinäkuuta saakka ja toimijaksi pääsee ilmoittautumaan festivaalin verkkosivuilta.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuusisaari kutsuu kaikki oululaiset nauttimaan Oulu Kylässä - Welcome to Oulu -festivaalin ohjelmasta. Kuva: Oulun kaupunki mediapankki

Lue myös

Lue lisää aiheesta