Siirry suoraan sisältöön

Oululaisia kulttuurin ja taiteen harrastajia etsitään esiintyjiksi puistopiknikeihin

18.4.2023

Oulun kaupunki ja Kelluva ry järjestävät jälleen ensi kesänä puistopiknik-tapahtumia. Niihin etsitään esiintyjiä 5. toukokuuta saakka auki olevalla haulla.

Oulun kaupunki pyytää esiintyjiltä ehdotuksia kesällä 2023 järjestettävien puistopiknik-tapahtumien ohjelmistoon. Tapahtumat järjestetään eri tapahtumapaikoilla juhannuksen jälkeiseltä viikolta alkaen ja jatkuen elokuun puoliväliin. Keskeisenä tapahtumapaikkana on jälleen Hollihaan puistossa sijaitseva tapahtumakontti Hollilava.

Tapahtumasarjaan etsitään esiintyjiksi erityisesti oululaisia kulttuurin ja taiteen harrastajia, esiintyviä taiteilijoita ja yhteisöjä. Ohjelmahaussa voi tarjota yksittäistä esitystä tai ohjelmakokonaisuutta. Esitykset voidaan toteuttaa Hollilavan lisäksi Pikisaaren Kelluvalla lavalla, kaupungin puistoalueilla tai liikkuvina esityksinä eri puolilla kaupunkia.

Ohjelmahaku on avoinna perjantaihin 5.5.2023 saakka ja hakemuksen voi jättää verkkolomakkeella Oulun puistopiknikien nettisivulla www.ouka.fi/puistopiknikit.

Myös Varjoon haetaan esiintyjiä

Kelluva ry hakee esiintyjiä myös omalle lavalleen Varjo-festivaalilla. Kesästä 2021 saakka toimineella Kelluvalla lavalla oululaisilla artisteilla ja esiintyjillä on mahdollisuus päästä osaksi Varjon ohjelmistoa – tosin nykyisin kelluva lava on Kuusisaaren nurmella eikä vedessä.

Varjo-festivaalin esiintyjäksi ehtii hakea vielä sunnuntaihin 23. huhtikuuta saakka lähettämällä lyhyt esittely ja esiintymisnäyte osoitteeseen oulunkelluvalava@gmail.com otsikolla "Esiintymään Varjoon". Esitys voi olla musiikkia, runonlausuntaa tai mitä tahansa esittävää taidetta.

Varjo-festivaali järjestetään 16.–17.6. Kuusisaaressa. Molemmille festivaalipäiville valitaan kaksi esiintyjää.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tanssijoita kävelykatu Rotuaarilla.
Viime elokuussa puistopiknikeillä nähtiin muun muassa Katku ry:n letkajenkkaa. Kuva: Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta