Siirry suoraan sisältöön

Pyhän Tuomaan lapsi- ja nuorisokuoro etsii vanhoja laulajiaan juhlakonserttia varten

9.5.2023

30 vuotta täyttävä Pyhän Tuomaan lapsi- ja nuorisokuoro järjestää ensi syyskuussa juhlakonsertin. Sitä varten etsitään kuoron entisiä laulajia.

Pyhän Tuomaan lapsi- ja nuorisokuoron 30-vuotisjuhlakonsertti järjestetään lauantaina 23. syyskuuta 2023.

”Haluamme kutsua mukaan mahdollisimman paljon kuorossa vuosien varrella laulaneita henkilöitä. Mikäli olet laulanut itse, tai tunnet jonkun, joka on joskus ollut mukana Pyhän Tuomaan lapsi- ja nuorisokuorossa, nyt on ainulaatuinen tilaisuus tulla mukaan tekemään syksyn juhlakonserttia ja tapaamaan entisiä kuorokavereita”, kannustaa kuoron kannatusyhdistyksen puheenjohtaja Minna Silvola Oulun seurakuntayhtymän tiedotteessa.

”Jotkut entisistä kuorolaisista ovatkin jatkaneet musiikin parissa ja ryhtyneet ammattilaisiksi."

Kuorossa pyritään antamaan lapsille ja nuorille mahdollisuus oppia laulamisen perusteet, harjoitella yhdessä musiikin tekemistä ja esiintyä yleisön edessä. Ryhmissä lauletaan sekä säestyksettömiä että säestyksellisiä lauluja. Pianon ja urkujen lisäksi käytetään myös muita soittimia.

”Jotkut entisistä kuorolaisista ovatkin jatkaneet musiikin parissa ja ryhtyneet ammattilaisiksi”, Silvola kertoo.

”Toivomme, että entiset laulajat tulevat juhlimaan yhdessä ja tekemään unohtumattoman juhlakonsertin. Ja olemme toki erittäin iloisia, vaikka joku innostuisi tulemaan mukaan kuoroon uutena laulajana.”

Juhlakonserttiin osallistumisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Minna Silvolaan: minna.silvola@gmail.com.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Lapsikuoro esiintyy.
Pyhän Tuomaan lapsikuoro esitti Kauneimmat joululaulut Pyhän Tuomaan kirkossa jouluna vuonna 2021.

Lue myös

Lue lisää aiheesta