Siirry suoraan sisältöön

Uusi kierrätyskeskus avataan Oulun Limingantulliin – keksi keskukselle uusi nimi!

2.2.2023

Kiertokaari avaa uuden kierrätyskeskuksen Oulun Limingantulliin. Toiminnalle on vuokrattu tilat, jotka sijaitsevat kahdessa kiinteistössä osoitteessa Jääsalontie 16–18. Toiminta käynnistyy huhti-toukokuun aikana.

Tavoitteena on luoda uusiin tiloihin monipuolinen ja houkutteleva kiertotalouskokonaisuus kaikille oululaisille ja lähiseudun asukkaille. Keskukseen voi tuoda tuttuun tapaan käyttökelpoista tavaraa jälleenmyyntiin. Sen lisäksi siellä järjestetään esimerkiksi tuunaustyöpajoja, erilaisia tapahtumia ja tempauksia sekä kierrätystietoiskuja.

”Etsimme parhaillaan erilaisia yhteistyökumppaneja, jotka voivat kunnostaa tuotteita myyntikuntoon”, kertoo Kiertokaaren työnjohtaja Mika Inkala.

Uuden keskuksen tiloihin siirtyvät myös Kiertokaaren järjestämä poistotekstiilin myynti sekä kaupungin liikuntavälinelainaamo. Toiminta käynnistyy huhti-toukokuun aikana. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Nimikilpailu käyntiin

Kiertokaari kutsuu lähiseudun asukkaat ideoimaan nimeä keskukselle. Paras idea palkitaan 100 euron arvoisella kierrätyskeskuksen lahjakortilla.

Nimiehdotuksia voi lähettää joko sähköpostilla palaute@kiertokaari.fi tai perinteisellä postilla: Kiertokaari / Kierrätyskeskuksen nimikilpailu, Ruskonniityntie 10, 90620 Oulu. Nimiehdotuksia voi jättää maanantaihin 20.2.2023 saakka.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
”Tänne se tulee!”, esittelee Kiertokaaren työnjohtaja Mika Inkala. Osallistu nimikilpailuun ja voita lahjakortti, tarkemmat ohjeet löydät jutusta. Kuva: Sari Arffman

Lue myös

Lue lisää aiheesta