Siirry suoraan sisältöön

Yhdysvaltalaisille matkailijoille myydään nyt kiertomatkoja Ouluun ensi talveksi

14.4.2023

Suuri kansainvälinen matkanjärjestäjä Globus on avannut Oulun kiertomatkojen myynnin yhdysvaltalaisille matkailijoille. Yhdysvaltalaisturistit pääsevät Oulun alueella nauttimaan talvisesta luonnosta ja pohjoisesta joulutunnelmasta.

Globuksella on matkanjärjestäjänä yli 90-vuotinen historia ja se on kansainvälisesti arvostettu toimija alallaan. Se markkinoi Oulun alueen matkapakettia nimellä Finland Escape. Matkan aikana Oulusta käsin vieraillaan myös muun muassa Marjaniemen kalastajakylässä Hailuodossa, porotilalla Torniossa sekä joulupukin luona Rovaniemellä.

Globuksen tarjoama matkapaketti sisältää ohjelmaa ja elämyksiä kuudeksi päiväksi Oulussa ja lähialueilla. Kierrosta Oulusta Ouluun markkinoidaan näin Globuksen sivuilla:

”Seikkailusi alkaa Oulusta, joka on täydellinen sekoitus pohjoista luontoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja omaperäistä paikallista makua. Oulussa voit vierailla kalastajakylässä ja aidossa luomupanimossa. Jatka matkaa Tornioon, Lappiin, jossa vierailet porotilalla ja pääset tapaamaan joulupukin hänen kotikaupungissaan Rovaniemellä.” 

Sijainti on Oulun etu

Oulun Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari iloitsee, että Oulu on huomattu retkimatkojen lähtöpisteenä.

”Oulun seutu on talviaikaan kiinnostava ja eksoottinen kohde kansainvälisille matkailijoille: meiltä löytyy pohjoisen luminen talvi aktiviteetteineen, yhdistelmä luonnonrauhaa ja kaupungin sykettä”, kertoo Kivisaari.

”Oulun erinomainen sijainti kiertomatkojen ja päiväretkien lähtöpisteenä on nyt huomattu maailmalla. Kansainväliset matkanjärjestäjät etsivät nyt uusia matkailualueita ja olemme heille erittäin mielenkiintoinen kohde monipuolisuutemme vuoksi”, hän iloitsee.

Yhdysvaltalaismatkailijoita kiinnostaa Oulussa etenkin pohjoisen luonnon ja urbaanin kaupunkikulttuurin yhdistelmä sekä paikallinen elämäntapa. Matkoja maailman onnellisimpaan maahan myydään nyt tulevalle talvikaudelle.

Lisätietoja Oulu-matkailusta Globuksen nettisivuilla.

Linkki kyseiseen matkailu-uutiseen BusinessOulun nettisivulla.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kansainväliset matkanjärjestäjät etsivät nyt uusia matkailualueita, ja Oulu näyttäytyy heille mielenkiintoisena kohteena. Kuvituskuva: BusinessOulu

Lue myös

Lue lisää aiheesta