In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Oppilaskunta Oppilaskunta

Koulussamme toimii aktiivinen oppilastoimikunta, jonka tavoitteena on oppilaiden kouluviihtyvyyden ja osallisuuden lisääminen. Oppilaat valitsevat luokistaan omat edustajansa oppilastoimikuntaan, joka kokoontuu kerran kuukaudessa. Oppilastoimikunta nimeää vuosittain oman teemansa, jonka kehittämisestä se myös vastaa. Lisäksi oppilastoimikunta järjestää erilaisia koulun yhteisiä tapahtumia, esimerkkeinä mainittakoon esitystunnit sekä Talent- ja sketsihahmo-/ naamiaisasukisat. Oppilastoimikunta laatii aloitteita koulun oppilaiden esityksistä. Vuosittain Myllyojan koulun Vanhempaintoimikunta lahjoittaa luokkien toivekirjoja koulun kirjastoon ja oppilaiden toivomia välituntivälineitä. Vuonna 2006 Myllyojan koulun välituntipiha ja sen telineet uusittiin oppilastoimikunnan aloitteesta.

Tänä lukuvuonna oppilastoimikunnan teemana on: Annetaan työrauha ja ruokarauha. Lukukauden lopussa oppilastoimikunta arvioi teeman toteutumista ja sen onnistumista.

Oppilastoimikunnan varajäsenet muodostavat  ympäristöraadin, joka kokoontuu ainakin kerran kuukaudessa. Lisäksi neljä koulumme oppilasta kuuluu lasten ja nuorten alueelliseen osallisuusryhmä Oivaan (Oulujoen Nuoret Vaikuttajat). Osallisuusryhmä Oivassa on edustajia jokaisesta alueemme koulusta: Laanilan yläkoulusta sekä Oulujoen, Myllyojan ja Hintan alakouluista. Oulujoen Nuoret Vaikuttajat pyrkii kehittämään alueemme asioita lasten ja nuorten näkökulmasta.


 

Oppilastoimikunnan ja ympäristöraadin kokoukset lukuvuonna 2016-2017

 Keskiviikkoisin klo 10.30-11.00

7.9., 5.10., 9.11., 7.12., 11.1., 8.2., 15.3., 5.4. ja 3.5.

lk Oppilaskunnan jäsen Ympäristöraadin jäsen
Oppilaskunta
1A Ines Noora
1B Sara Milja
2A Emil Kiira
2B Jonne Taavi
3AB Kiira Manu
4A Emilia Jesse
4B Mila Saga
5A Oona Milla
5B Juho Venla
6A Ronja Siiri
6B Ilona Luna
6C Sanni Silja

Oppilastoimikunnan ohjaava opettaja

on Riitta Sipilä ja Ympäristöraatia

ohjaa opettaja Maria Junttila.