Ajankohtaista

< Takaisin

Haku Pelifarmin valmennusohjelmaan on auki

Hei sinä peleistä ja pelialasta kiinnostunut nuori!

Oletko 17-29-vuotias? Haluatko oppia tekemään pelejä tai onko sinulla itse hankittua osaamista grafiikan, koodaamisen, musiikintekemisen tai vaikka käsikirjoittamisen ja pelisuunnittelun saralta? Vai oletko vastavalmistunut luovien alojen osaaja, ja et ole vielä löytänyt omaa suuntaasi kohti työelämää? Oletko hiomaton timantti tai vain todella kiinnostunut peleistä? Mietitkö, löytyisikö pelialalta sinulle sopiva työpaikka?

Game Time -hankkeen Pelifarmilla pääset työkokeilun kautta tutustumaan pelikehittämisen eri puoliin tiiviin kolmen kuukauden valmennusjakson aikana. Samalla voit pohtia, olisiko sinusta tulevaksi pelialan ammattilaiseksi. Voit löytää sinua itseäsi kiinnostavimman suunnan lähteä opiskelemaan lisää tai kartuttaa taitoja ja keinoja hakeutua alan yrityksiin harjoitteluun tai työhön. Pelifarmilla saat kootun näkemyksen pelintekoprosessin eri vaiheista.

Mukaan voit päästä, jos olet 17-29-vuotias, olet kiinnostunut pelialasta ja pelien tekemisestä. Pelintekoon liittyvää osaamista emme sinulta odota, tärkeintä on aito kiinnostus pelialaa kohtaan. Valmennusjakso toteutetaan 12.3-8.6.2018. Valmennus järjestetään pääosin arkipäivisin. Mikäli olet kiinnostunut jätäthän yhteystietosi alla olevan linkin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä heti helmikuun alussa sopiaksemme haastattelun valmennusohjelmaan liittyen. www.pelifarmi.fi 

Jakolinkki