Ajankohtaista

< Takaisin

Nuorisoavustusten haku on käynnissä

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden nuorisoavustusten haku paikallisten nuorisoyhdistysten ja muun nuorten itsensä järjestämän nuorisotoiminnan tukemiseen vuodelle 2018 on alkanut.


Haettavissa ovat seuraavat avustukset:

Vuosiavustus myönnetään nuorisoyhdistysten yleisen toiminnan tukemiseen, koulutus- ja kurssitoimintaan, leiritoimintaan, kansainväliseen toimintaan ja työntekijöiden palkkaamiseen. Vuosiavustuksen hakuaika päättyy 31.1.2018.

Projektiavustus on haettavissa läpi vuoden. Sitä myönnetään tiettynä ajankohtana toimeenpantavan tapahtuman toteuttamiseen, uusien työmuotojen kokeiluun ja muihin nuorten itsensä toteuttamiin ja järjestämiin toimintoihin, jotka tukevat nuorten omaa osallistumista ja vaikuttamista. Projektiavustusta myönnetään nuorisotoimintaan pääsääntöisesti sellaisille nuorisoyhdistyksille ja nuorten ryhmille, jotka eivät saa vuosiavustusta.

Nuorten NERO -toimintaraha on haettavissa läpi vuoden. Se on tarkoitettu Oulun nuorten projektien, tapahtumien ja erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen. Tavoitteena on käynnistää nuorten uutta toimintaa, joka muuten voisi jäädä syntymättä.

Lisätietoa ja hakulomakkeet: www.ouka.fi/oulu/nuoret/nuorisojarjestojen_tukeminen

Hakemukset toimitetaan määräaikaan mennessä osoitteeseen:

Oulun kaupungin kirjaamo
Oulu 10, Torikatu 10
90015 Oulun kaupunki

tai sähköpostilla: kirjaamo[at]ouka.fi


Lisätietoja:
p. 044 703 8205, veli-matti.pyhanniska[at]ouka.fi

 

Jakolinkki