Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun Lapsiystävällinen kunta -tunnustusta juhlistetaan ystävänpäivänä

Suomen UNICEF antoi Oululle  Lapsiystävällinen kunta -tunnustuksen viime joulukuussa. Tunnustus julkaistiin 8.12.2017 Hiukkavaaratalon vihkiäisjuhlan yhteydessä. Varsinaisesti tunnustusta juhlitaan oululaisten lasten ja nuorten kanssa ystävänpäivänä, keskiviikkona 14. helmikuuta.

Kaikissa kaupungin päiväkodeissa, peruskouluissa, iltapäiväkerhoissa ja nuorisotaloilla huomioidaan tunnustuksen saaminen.  

Oulun Lapsiystävällinen kunta -toimintaan liittyen on valmistunut video, joka katsotaan ystävänpäivänä yhdessä kaikissa päiväkodeissa ja kouluissa. Videolla kerrotaan esimerkein, miten eri tavoin lapsiystävällinen toimintakulttuuri näkyy Oulussa.

Video on katsottavissa Oulun kaupungin Youtube-kanavalla

Päiväkodeissa, peruskouluissa, iltapäiväkerhoissa ja nuorisotaloilla juhlistetaan tunnustusta eri tavoin. Lapset ja nuoret ovat olleet mukana suunnittelemassa päivän sisältöä ja toteutusta. Toivomuksia on tullut yhteisestä tekemisestä ja herkuttelusta. Osassa tapahtumista on mukana myös alueella asuvia aikuisia, mm. palvelutaloista ja huoltajia ulkoilutapahtumassa.

Lue lisää Oulun lapsiystävällisestä toiminnasta: www.ouka.fi/lapsiystavallinen-kunta

Jakolinkki