Ajankohtaista

< Takaisin

Pop up -nuokkareita ja muita tempauksia Nuorisotyön viikolla 8.–14.10.

Valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa vietetään 8.–14.10.2018. Viikko näkyy myös Oulussa, jossa Oulun kaupungin nuorisopalvelut järjestää erilaisia tempauksia, esittelee työtään ja on sosiaalisessa mediassa vahvasti esillä.

Katso viikon koko ohjelma nuorisopalveluiden sivuilta.

Poimintoja ohjelmasta:

Kaakkurin nuorisotalo järjestää pop up -nuokkareita lähialueen kouluilla Metsokankaalla, Kaakkurissa, Oulunlahdessa ja Sarasuolla.

Yli-Iin nuorisotila Vorellissa vietetään Haasta ohjaaja -viikkoa. Tarjolla on joka päivä pelejä ja kisoja ja ohjaajat voittamalla saa pienen palkinnon.

Myllyojan nuorisotalon seinälle kiinnitetään nuorisotalon puu, johon voi laittaa toiveita, tekemistä ja tunteita talon toimintaan liittyen.

Laivakankaan nuorisotilalla nuoret ottavat Instagrammin ja facebookin haltuun torstaina ja perjantaina.

Maikkulan nuorisotalon Instagram-tililtä voi seurata nuoriso-ohjaajan työviikkoa.

Oulunsalon nuorisotalolla vietetään torstaina 11.10. avoimia ovia klo 12–19.30. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan talon toimintaan.

Perjantaina 12.10. klo 14–16 nuorisotyöntekijät jalkautuvat kauppakeskus Valkean kesäkadulle. Valkeassa mukana ovat muun muassa pop up -nuokkari ja etsivä nuorisotyö.

Lisätietoa Oulun tapahtumista löytyy myös nuorisotalojen omilta Facebook-sivuilta.

Nuorisotyö tutuksi

Nuorisotyön viikolla nostetaan esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Tänä vuonna kerrotaan erityisesti perusnuorisotyön positiivisista ja ennaltaehkäisevistä vaikutuksista, syrjäytymisen ehkäisystä sekä nuorisotyön erilaisista työmuodoista.

Valtakunnallisesti Nuorisotyön viikkoa vietetään ympäri Suomen paikallisten toimijoiden, kuntien, järjestöjen ja nuorten itsensä järjestämillä tempauksilla, teemapäivillä, tilaisuuksilla ja kampanjoilla. Viikko näkyy myös mediassa ja sosiaalisessa mediassa erilaisina kampanjoina ja avauksina.

Jakolinkki